“Pilnmēness lieliskais mirdzums sasniegs savu maksimumu šī aizraujošā mēneša 28. dienā!”: Laimes fāze trim zodiaka zīmēm

Vēzis

Kad pilnmēness grezno naksnīgās debesis, tas izstaro savu ēterisko gaismu uz jūsu garīgo dimensiju un ieskatu, dārgais Vēzi.

Šis debesu notikums kalpo kā bāka, kas apgaismo uzskatu sistēmas, kuras varat integrēt savā dzīvē. Tas palielina jūsu izpratni par dziļajām izmaiņām, kas notiek jūsu garīgajā sfērā.

Pašlaik jūs esat dziļi zemējuma un stabilitātes meklējumos. Filozofiskās pieejas, kuras nesen izpētījāt, ir saistītas ar ilgtermiņa drošību un komfortu.

Šis labvēlīgais laiks piedāvā jums lielisku iespēju iesaistīties darbībās, kas veicina dziļu saikni ar to, kas sniedz jums komfortu.

Tagad ir īstais laiks, lai dotos meditatīvā ceļojumā, pārdomājot attieksmi un uzskatus, kas, iespējams, nekalpo jūsu augstākajam labumam.

Izmantojiet iespēju atbrīvoties no veciem domu modeļiem, lai atbrīvotu vietu mierīgām un atbalstošām idejām. Lai pilnmēness starojošā gaisma ved jūs pie lielākas skaidrības un apgaismības sajūtas.

Turklāt pašreizējais pilnmēness apgaismo jūsu komunikācijas asi, signalizējot par iespējamu spēli mainošu ziņojumu ierašanos.

Sekojiet līdzi jaunumiem, jo ​​var parādīties vairāk informācijas, kas mainīs jūsu skatījumu.

Attīstoties šim debesu notikumam, jūs pilnībā apzināsieties savus domu modeļus un ierobežojošos uzskatus, sniedzot jums nenovērtējamu iespēju atbrīvot tos, kas vairs nesaskan ar jūsu augstāko labumu.

Pieņemiet aicinājumu uz jaunu pieredzi, jo pilnmēness mudina jūs izkāpt ārpus savas komforta zonas.

Tas ne vienmēr nozīmē, ka jums ir jādodas uz drosmīgiem piedzīvojumiem, piemēram, izpletņlēkšanu (lai gan, ja jums ir vēlme, kāpēc gan ne?), taču arī nelielas izmaiņas, piemēram, jauna restorāna izmēģināšana vai cita maršruta izvēle darbā, var piedāvāt jums jaunu skatījumu. par lietām. .

Atveriet sevi bezgalīgajām iespējām, kas jūs sagaida, ļaujot arvien plašākiem jaunu lietu apvāršņiem bagātināt jūsu dzīvi.

Dārgais Vēzis, lai pilnmēness spīdums ved uz dziļu sevis izzināšanu, garīgo izaugsmi un sava patiesā potenciāla apzināšanos.

Aptveriet šo debesu ceļojumu ar atvērtu sirdi un dedzīgu prātu, kamēr Visums ar nepacietību gaida, lai dāvātu jums savas svētības.

Skorpions

Kad pilnmēness grezno nakts debesis, tas ir svēts aicinājums tev, dārgais Skorpion, iedziļināties pašaprūpes paradumu un garīgās veselības rituālu jomā. Šis debesu notikums mudina jūs apdomāt, kā jūs varat nodrošināt ilgtermiņa stabilitāti un komfortu šajos svarīgajos jūsu labklājības aspektos.

Tagad ir pienācis laiks ņemt vērā nepieciešamību pēc atpūtas un relaksācijas. Izbaudiet maigo Visuma čukstu, kas mudina jūs piebremzēt un papildināt savu enerģiju.

Lai gan ir zināms, ka meklējat intelektuālu stimulu, ir svarīgi apzināties, cik svarīgi ir papildināt savus resursus, lai pilnībā izbaudītu šīs aktivitātes.

Neuztraucieties par iespēju palaist garām, jo ​​izredzes ir minimālas. Tā vietā koncentrējieties uz draudzību, cerībām, sapņiem un atbalstu.

Pilnmēness izstaro savu apgaismojošo gaismu jūsu draugu lokā un aicina novērtēt šo savienojumu veselību. Ja nepieciešams, Mēness parādīšanās ļauj noteikt skaidras robežas noteiktās draudzībās vai kopienās.

Šī kosmiskā enerģija nodrošina atbalstošu fonu, lai atrisinātu visas slēptās drāmas, kas var burbuļot zem virsmas.

Izmantojiet šo iespēju, lai gūtu skaidrību, tuvāk aplūkojot savas draudzības attiecības. Nosakiet, kuri savienojumi piepilda jūs ar pozitīvismu un sajūsmu, un kuri no tiem liek jums justies iztukšotam un nogurušam.

Izmantojot šāda veida dziļas pārdomas, jūs varat aizsargāt savu enerģiju un nodrošināt, ka jūsu personīgās vajadzības tiek labāk apmierinātas jūsu sociālajā vidē.

Piešķirot prioritāti savienojumiem, kas jūs stiprina un baro, un, iespējams, samazinot tos, kas rada nevajadzīgu stresu, jūs varat izveidot vidi, kas veicinās jūsu labklājību ilgtermiņā.

Šajā pilnmēness laikā tu, dārgais Skorpion, esi uzmanības centrā. Jūs uzņematies galvenā varoņa lomu, lai gan parasti mierinājumu atrodat fonā.

Lasi vēl: Veikals ”Lidl” publicē ļoti patīkamu ziņu saistībā ar precēm visiem iedzīvotājiem: ”Vēl tikai divi mēneši būs šāda iespēja”

Mēness enerģija izceļ jūsu iekšējo būtni īpašu gaismu un lūdz dziļi ieskatīties savas personības spogulī. Izmantojiet šo svēto brīdi, lai rūpīgi aplūkotu un apsvērtu cilvēku, par kuru jūs attīstāties.

Atcerieties, dārgais Skorpion, jūsu pagātnes kļūdas nenosaka, par ko jūs kļūstat. Sajūtiet izaugsmes un transformācijas spēku, pārvietojoties šajā mēness fāzē.

Ļaujiet sevis pieņemšanas un sevis mīlestības spīdošajai gaismai vadīt jūs pie autentiskākas un spēcīgākas jūsu versijas.

Leave a Comment