Dievs tos iezīmēja ar skūpstu: Pāvels Globa nosauc 3 zodiaka zīmes, kuras gaida pārmaiņas

Astrologs sniedza prognozi jaunajai nedēļai. Astrologs Pāvels Globa ir nosaucis trīs zodiaka zīmes, kuras gaida pārmaiņas. To dzīvē no 11. oktobra sāksies balta svītra. Zvaigžņu speciālists dalījās savā prognozē.

 

20. gadsimta 80. gados, kad padomju sabiedrībā radās jauna interese par astroloģiju, Globa sāka atdzīvināt “avestiešu astroloģiju”, izveidojot Avestiešu astroloģijas asociāciju un Kosmobioloģijas komisiju pie PSRS Vušū vingrošanas federācijas, kuras vadību viņš uzņēmās un par priekšsēdētāja vietnieci iecēla savu sievu Tamāru.

Pēc Globas teiktā, lai padziļinātu savas zināšanas astroloģijā, viņš ceļoja pie skolotājiem, kas dzīvoja Badahšānā un Indijā. Kopš 1989. gada viņš ir Astroloģijas institūta rektors.

 

Lauva

Lauvām ir jāsāk nedēļa dzīvespriecīgi, izvirzot sev jaunus mērķus. Jūs varēsiet tos sasniegt pēc iespējas īsākā laikā. Nevilcinieties īstenot ambiciozus plānus un darīt sevi zināmu.

Lasi vēl: 53 gadu vecumā bez dzīvības pazīmēm savās mājās atrasts izcils aktieris un ģimenes cilvēks

Būs sajūta, ka šis ir tas laiks, kad kaut kas jādara, īpaši jomās, kurās nejūties komfortabli, tomēr tagad tev tas viss izdosies. Ar domām kulstīsi emocijas, mētāsi domas un meklēsi to ugunīgo darbības impulsu.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties tālāk

Leave a Comment