Latvijā briesmīgos apstākļos iet bojā vīrs un sieva; ir zināms notikušais

Latvijā briesmīgos apstākļos iet bojā iet vīrs un sieva. Ir zināms notikušais. Ģimenei šis ir grūts laiks. Šis notikums satricināja visu Latviju. 

Traģisks notikums risinājās Latvijā, Ludzā. Šis notikums bija ļoti traģisks un satricināja simtiem cilvēku visā Latvijā. Visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem!

Ludzas novadā ir sena cilvēku dzīvesvietas vēsture, kas aizsākās mezolīta periodā (8.-5.gs.pmē.), par ko liecina kaulu artefaktu atklāšana Lielā Ludzas ezera krastos.

Neolīta apmetņu klātbūtne Budjankas pussalā un Jurizdikas ragā, kā arī Ķīšukalna pilskalns (pazīstams arī kā Šelupinkas vai Jeršovkas pilskalns) un ar to saistītie kapi vēl vairāk apstiprina Ludzas apgabala apdzīvotību.

Lasi arī: Draugi brīnās, kāpēc mans vecais dīvāns vienmēr izskatās kā jauns. Es parādīšu vienkāršu padomju triku, kā to ātri un viegli notīrīt

Lasi arī: VIDEO. Automašīnu īpašnieki piedzīvo trauksmes pilnu skatu rīta stundā.

Padzīvojis kungs, 68 gadus vecs, un viņa pāris gadus jaunākā sieva dzīvoja vairāk nekā simts metru attālumā no vietas, kur viņi traģiski gāja bojā.

Pēc saviesīgas tikšanās ar kaimiņiem pāris pieņēma lēmumu doties mājupceļā ar transportlīdzekli, taču viņiem neizdevās nonākt galapunktā. Pāris bija lietojis grādīgos dzērienus un diemžēl viņus gaidīja ļoti smags liktenis. Sekas ir ļoti smagas.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment