Skumja ziņa no Rīgas ostas: traģiskā negadījumā dzīvību zaudējis vīrietis; zināmas detaļas

Diemžēl pienākusi skumja sēru vēsts par kādu negadījumu Rīgas ostā. Tur traģiski dzīvību zaudēja vīrietis. Ir zināmas detaļas par notikušo situāciju. 

Speciālisti apgalvo, ka klīniskās nāves laikā smadzeņu darbība samazinās, tomēr dvēsele nemirst, bet turpina glabāt informāciju par cilvēka uzkrāto pieredzi.

Zinātnieki ir pārliecināti, ka cilvēks nezaudē atmiņu pēc pamošanās tieši šī iemesla dēļ. Kad cilvēks nomirst, dvēsele atgriežas vispārējā informācijas krātuvē Visumā.

Tajā pašā laikā eksperti apgalvo, ka viņiem izdevies atrast vietu, kur atrodas tas, ko cilvēki mēdz dēvēt par “dvēseli”. Pēc viņu domām, dvēsele atrodas smadzeņu mikrotubulos. Tieši tur tiek glabāta informācija par cilvēka iepriekšējām dzīvēm un viņas inkarnācijām.

 

Traģisks negadījums noticis Rīgas ostā pavisam nesen. Šis notikums pāršalca soctīklus un ļoti daudzi iedzīvotāji ģimenei veltīja līdzjūtības vārdus.

Incidents notika rītausmā, tikai mirkli pēc pulksten 6. Darbojoties ar traktoru, vadītājs nobrauca no mola un iegāzās upē. Diemžēl transportlīdzekļa vadītājs gāja bojā uz vietas.

Lasi vēl: Ir vērts iegādāties loterijas biļeti: Pāvels Globa nosauca 2 zodiaka zīmes, kuras nākotnē kļūs bagātas

Par notikušo uzsākts kriminālprocess, un varasiestādes sniedz skaidrojumu par negadījuma apstākļiem. Pagaidām nekas sīkāk nav zināms.

Līdzjūtību ģimenei!

 

Leave a Comment