Spoguļdatums 23.09.2023. Ko darīt, lai nekaitētu sev un savai ģimenei šajā maģiskajā dienā?

Vēl viens spoguļdatums 23.09.2023 būs īpaša diena, jo tā iekrīt rudens ekvinokcijas dienā. Astroloģe Anna Podpalnaja pastāstīja, kas šajā īpašajā datumā ir jādara, lai nekaitētu sev un palielinātu savas iespējas.

Ar ko ir ievērības cienīgs spoguļdatums 23.09.2023.

Pēc astroloģes domām, gads ir pilns ar īpašiem datumiem: spoguļdatumi būs sastopami katrā mēnesī līdz pat decembrim. Bet 23.09.2023. iekrīt rudens ekvinokcijas dienā. Ir svarīgi saprast, kas tas ir un kāpēc šim periodam ir noteiktas īpatnības.

“Ja pievēršam uzmanību mūsu senčiem, tad šajā laikā vienmēr bija ražas ievākšanas un pārtikas krājumu veidošanas laiks. Cilvēki izteica pateicību par ražu, par to, ko viņi saņēma no dabas. Šajā dienā ir svarīgi paskatīties uz to, kas mums šobrīd ir: pateikties par to, ko jau esam ieguvuši, kas mums jau ir, pateikties par tām lietām, ko katrs cilvēks var izdarīt,” saka Anna Podpalnaja.

 

Arhetipu numeroloģija 23.09.2023

Lai saprastu, ko šī diena mums dod, ir svarīgi apzināties, ko tā nes sevī. Astroloģe to atklāja ļoti detalizēti.

“Mums dienas skaitlis ir 23 – tās arkāna ir “burvis”. Mēnesis un skaitlis 9 attiecas uz arhetipu “eremīts”, un kopumā 23. gads attiecas uz arhetipu “rati”. Tas saka, ka šī diena ir diezgan transformējoša: tā ļauj mums pārskatīt visus dzīves mirkļus, izdarīt secinājumus, nedaudz saprast to, kas mums ir izdevies, saprast, ka nav izdevies, un liek rīkoties,” skaidro astroloģe.

Tālāk ir jāsaprot, ko katrs no dienas skaitļiem mums sola šajā dienā. Pēc speciālista domām, katram skaitlim ir sava nozīme.

“23 ir mūsu potenciāls, mūsu komunikācijas prasmes. Šis skaitlis ir atbildīgs par sevis prezentēšanu pasaulei, katram cilvēkam atsevišķi. Šajā datumā ir svarīgi apzināties savus plusus, parādīt līdera īpašības, drosmi, nebaidīties mainīt savu dzīvi un uzņemties par to atbildību,” saka Anna Podpalnaja.

23. dienas arhetips ir “burvis”. Tas simbolizē kādas darbības veikšanu: kad mēs pieaugam, kad uzņemamies atbildību, kad veidojam savu dzīvi. 9. mēneša arhetips ir “eremīts”, un tas liecina, ka ir pienācis laiks mums ieskatīties sevī. Tas nozīmē, ka mums ir svarīgi apzināties, kur mēs atrodamies un ko mēs patiesībā vēlamies. Astroloģe norāda, ka ir svarīgi balstīties uz savu dzīves pieredzi.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment