9.jūlijs – Ļoti bīstama diena ar negadījumiem un šausmīgām domām šīm zodiaka zīmēm

Dvīnis

Tu esi apdomīgs pat tad, ja to neizrādi. Šodien jūs domāsiet par jauniem veidiem, kā sazināties ar savu augstāko spēku. Ir kāds, par kuru vēlaties lūgt, un patiesība ir tāda, ka jūs nevēlaties lūgt savu augstāko spēku viņu uzraudzīt, bet jūs vēlaties, lai viņš saprastu, cik daudz viņš jums nozīmē.

Šodien tavās lūgšanās ir jūtams īpašs sirsnības un spēka elements, jo Mēness Ūdensvīrā savienojas ar tavu garīguma un filozofijas sektoru.

Lai gan jūs varat domāt par vēršanos pie augstāka spēka kā klusu nomešanos ceļos un lūgumu pēc tā, ko vēlaties, ir arī cits veids. Dzīvo dzīvi, domā par savām vēlmēm un dzīvo tā, it kā tas ar tevi jau būtu noticis viss labais.

 

Vēzis

Ikviens pieļauj kļūdas, un tas nenozīmē, ka cilvēkam atkal jāļauj ienākt tavā dzīvē tāpat kā agrāk. Šodien tev var būt grūti izlemt, vai atstāt kādu savā gribā un uzticībā. Jūs, iespējams, esat devis šai personai daudzas iespējas rīkoties pareizi, taču laiku pa laikam viņi jums ir pievīluši.

Lasi vēl: Latvijas iedzīvotājiem, kuriem ir mājdzīvnieki ir jāatceras un jāizdara šis!

Daži no jums domās, vai jūs palīdzat viņiem izaugt un vai jūs viņus atturat. Ja viņi zina, ka kādu dienu jūs viņiem atdosit visu, kas jums ir, kādas rūpes viņiem ir vajadzīgas par savu nākotni.

Jūs varat izlemt, ka vislabāk ir noņemt šo personu no savas dzīves uz visiem laikiem. Un, ja viņi sāk taisnoties, vienmēr varat to atspēkot. Tā ir smaga un sāpīga mīlestība, bet tev ir jāliek pirmajā vietā tikai sevi.

 

Leave a Comment