84 gadu vecumā aizsaulē dodas īsta filmu leģenda; viņš aizsaulē devās uz rokām saviem radiniekiem

84 gadu vecumā aizsaulē dodas īsta filmu leģenda. Viņš aizsaulē devās uz rokām saviem radiniekiem, kuriem šī traģēdija ir ļoti sāpīga. 

Tā kā eņģelis Azraēls, tāpat kā visi eņģeļi, ir veidots no gaismas, viņš var parādīties un atrasties vairākās vietās vienlaicīgi. Tas, ka viņš ir aizņemts konkrētā brīdī, nenozīmē, ka tajā pašā laikā viņš nevar būt iesaistīts kādas citas lietas izpildē.

Tāpat kā saule vienlaicīgi dod siltumu un gaismu visai pasaulei un, atstaroties, ir klātesoša neskaitāmos caurspīdīgos šīs pasaules objektos, tā arī eņģelis Azraēls var vienlaicīgi uzņemties miljoniem dvēseļu, neradot nekādas neskaidrības.

 

84 gadu vecumā miris indiešu aktieris Satinders Kumārs Kosla, plašāk pazīstams kā Birbals

Miris indiešu aktieris veterāns Satinders Kumārs Kosla, plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Birbals. Viņam bija 84 gadi. Ziņa par viņa nāvi tika izplatīta Kino un TV mākslinieku asociācijas (CINTAA) oficiālajā X kontā.

Ierakstā, kas tika kopīgots X, kas agrāk bija pazīstams kā Twitter, bija teikts: “CINTAA izsaka līdzjūtību par Birbala (asociācijas biedrs kopš 1981. gada) aiziešanu mūžībā.”

Savas karjeras laikā Birbals filmējās vairāk nekā 500 filmās, galvenokārt atveidojot komiskus tēlus. Viņš piedalījās tādās ikoniskās filmās kā “Šolejs” un “Mera Naam Joker”.

 

Papildus filmām hindu valodā Birbals filmējās arī Pendžabi, Bhojpuri un Marathi filmās. Viņš filmējās vairākās režisora Manodža Kumāra filmās, tostarp “Upkar”, “Roti Kapda Aur Makaan” un “Kranti”.

Lasi vēl: Vien 27 gadu vecumā uz debesu valstību devies jauns, talantīgs mūziķis; šī ziņa nāca kā zibens spēriens

Vislabāk viņš palicis atmiņā ar cietumnieka lomu kinolentē “Šolejs” un narkomāna lomu filmā “Anurods”.

 

Leave a Comment