82 gadu vecumā aizsaulē devusies cienījama dziesmu autore; viņa bieži vien uzstājās duetā ar savu vīru

82 gadu vecumā aizsaulē devusies cienījama dziesmu autore. Viņa bieži vien kopā ar savu vīru uzstājās uz skatuves duetā. Viņa bija ļoti talantīga un cienījama. 

Cilvēku atdusas vietās rodas skumjas, melanholiskas vai pat drūmas pārdomas, jo sēru sajūta par aizgājušajiem tuviniekiem pasvītro neizbēgamo dzīves beigu dienu visiem – realitāti, ka visam ir gals, vismaz fiziskajā jomā pasaulē.

Tomēr mācītāji piebilst, ka šīs sajūtas ir nepieciešams atlaist un nedomāt tikai par negatīvo, bet gan arī par pozitīvo un skaisto sev apkārt. Neieciklējies uz negatīvo enerģiju.

Aizsaulē devusies “Grammy” balvas ieguvēja Sintija Veila

Dziesmu autore Sintija Veila aizsaulē devās 1. jūnijā. Viņai bija 82 gadi. Par to ziņoja žurnāls “Rolling Stone”, atsaucoties uz viņas meitu Dženu Mannu. Aiziešanas cēlonis netika precizēts.

Sintija Veila uzstājās duetā ar savu vīru Bariju Mannu. Viņa rakstīja dziesmu vārdus, viņš rakstīja tiem mūziku.

Sintija Veila un Berijs Manns radīja vairākas populāras dziesmas, tostarp “You’ve Lost That Lovin’ Feelin”, kuru izpildīja duets “Righteous Brothers” un dziesmu “We Gotta Get Out of This Place”, kuru izpildīja grupa “Animals”.

Sadarbībā ar citiem autoriem Sintija Veila uzrakstīja dziesmas “Running with the Night” (Laionels Ričijs), “Through the Fire” (Čaks Hāns) un “Wrong Again (Martina Makbraida).

Lasi vēl: Aptīs ap pirkstu: TOP-3 vīriešu vārdi, kuru īpašniekus viegli apmānīt un izmantot

1987. gadā Sintija Veila, pateicoties dziesmai “Somewhere Out There”, ieguva divas Grammy balvas kā “Gada dziesma” un “Labākā dziesma, kas sarakstīta vizuālajiem medijiem”. Tajā pašā gadā viņa ar vīru tika uzņemta Dziesmu autoru slavas zālē, kur iekļūst visā pasaulē atzinību guvušu skaņdarbu autori.

Leave a Comment