80 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris: ”Viņš vakar nomira pēc varonīgas cīņas par dzīvību mīlošā ģimenes lokā”

Viņš vakar nomira pēc varonīgas cīņas par dzīvību mīlošā ģimenes lokā. Sieva uzsver, ka pēdējais laiks aktieris ir bijis sevišķi smags, bet ģimene darīja visu, lai viņš justu viņu mīlestību. 

Par to, ko dvēsele dara pēc nāves, varētu uzrakstīt veselu trīs sējumu grāmatu, jo dvēselei ir daudz notikumu, kas notiek starp dzīvēm. Taču šodien mēs ieskicēsim tikai dažus galvenos pavērsienus, kas parāda dvēseles dzīves pēc miesas pieredzes vispārējo ainu.

Tūlīt pēc zemes dzīves pabeigšanas dvēsele diezgan ātri pamet zemes telpu. Tiek uzskatīts, ka tā kādu laiku paliek kopā ar savu ķermeni vai dažādu iemeslu dēļ pat iestrēgst materiālajā pasaulē.

Taču, ja definīcijās esam pavisam precīzi, iestrēgst nevis dvēsele, bet gan fantoms (cilvēka energoinformatīvs dubultnieks), kas ar laiku zaudē savu enerģiju un arī pazūd.

Un jo ilgāk tuvinieki sēro par aizgājēju, jo spēcīgāk viņi uztur šo fantomu, barojot to ar savu ciešanu enerģiju. Arī dvēselei šajā laikā nav īpaši ērti. Un tāpēc tās adaptācija smalkajā pasaulē ir apgrūtināta.

 

 

Ceturtdien aizsaulē devies Deivids Sols, kurš vislabāk pazīstams ar detektīvu Keneta Hačinsona lomu seriālā “Starskis un Hačinsons”. Viņam bija 80 gadi.

Viņa mīlošā sieva Helēna paziņojumā portālam pastāstīja, ka Deivids bija “mīlēts vīrs, tēvs, vectēvs un brālis”.

 

Aktieris “vakar nomira pēc varonīgas cīņas par dzīvību mīlošā ģimenes lokā,” sacīja viņa mīlošā sieva.

“Viņš dalījās ar daudzām neparastām dāvanām pasaulē kā aktieris, dziedātājs, stāstnieks, radošs mākslinieks un dārgs draugs,” turpinājās viņas paziņojums.

Lasi vēl: Draudzene pastāvīgi prasīja aizdot naudu “līdz algas dienai”. Bet biju satriekta līdz sirds dziļumiem, ieraugot viņu veikalā ar šo rokās

Lasi arī: Pamela Andersone par godu viņa dzimšanas dienai dalījās ar retu sava jaunākā dēla fotogrāfiju

“Viņa smaidu, smieklus un aizraušanos ar dzīvi atcerēsies daudzi, kuru dzīvēm viņš bija pieskāries.”

Leave a Comment