8 veidi, kā atkal pacelties, kad esat nokļuvis līdz pašai apakšai…

Vai jums ir nepieciešams pakāpties atpakaļ uz augšu pēc tam, kad esat nokļuvis līdz pašai apakšai? Mums ir tieši tas, kas jums ir nepieciešams, lai saglabātu pozitīvismu un pilnībā sakārtotu savu dzīvi.

Kā raksta sertificēta terapeite Tīna Kola, pēc tam, kad esat nokļuvuši viszemākajā punktā, ar šo padomu palīdzību varat izkļūt no tā vēl drosmīgāki, skaistāki un stiprāki nekā iepriekš. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu labākos veidus, kā atrast sevi.

Ļaujiet savām emocijām izplūst

Vienīgais veids, kā atgriezties virsotnē, ir sajust. Izjūtiet katru emociju, kas jūs nomāc. Neatkarīgi no tā, vai tā ir laime, dusmas, vainas apziņa, trauksme u. c., atzīstiet emociju un ļaujiet tai aiziet. Jums ir jāpārvar viss, kas jūs noslogo, lai atkal paceltos augšup.

Atvēliet savu laiku

Procesam, kad radāt vai atrodat sevi no jauna, nav laika ierobežojuma. Paņemiet tik daudz vai tik maz laika, cik uzskatāt par vajadzīgu. Var paiet nedēļas, mēneši vai gadi, līdz jūs esat pilnībā apmierināts ar to, kā viss ir. Vienkārši atcerieties, ka tā ir jūsu dzīve, ko jūs mēģināt izdomāt un atrast. Dariet to, kas jums ir vislabākais.

Uzņemieties atbildību par savu dzīvi un savu izvēli

Jūs esat galvenais noteicējs savā dzīvē. Ja vēlaties kaut ko darīt, dariet to, bet, ja tas neizdodas tā, kā vēlaties, nevainojiet kādu citu. Pieļaujiet savas kļūdas un pieņemiet sekas.

Izmēģiniet jaunas lietas

Ja jūs no jauna atklājat sevi, kāpēc gan neizmēģināt kaut ko tādu, ko nekad iepriekš neesat mēģinājis. Jūs nezināsiet, vai jums tas nepatiks, ja vien paši to neizmēģināsiet. Izmēģiniet jaunu restorānu, dodieties uz aklo randiņu vai izmēģiniet sporta zāles abonementu. Ja jums tas nepatiks, jūs vismaz pamēģināsiet.

Aplenciet sevi ar tiem, kas padara jūs laimīgu

Iedrošinājuma un atzinības vārdi šajā dzīves posmā būs ļoti noderīgi. Jums ir jāzina, ka ir citi, kas jūs atbalsta. Izmantojiet šo laiku, lai pārvērtētu dažus cilvēkus savā dzīvē. Ja viņi nepapildina jūsu dzīvi ar pozitīvām kvalitātēm, vai jūs patiešām vēlaties, lai viņi turpina dzīvot jūsu jaunajā dzīvē?

Lasi vēl: Ērkšķogu ievārījums: kā pagatavot lielisku gardumu ziemai

Beidziet gaidīt un sāciet darīt

Neviens cits nedarīs soļus tavā vietā. Šī ir tava dzīve, atceries? Ja vēlaties kaut ko darīt, dariet to. Negaidiet, lai kāds cits pieņemtu lēmumu jūsu vietā.

Apzinieties, kas jums ir un ko vēlaties

Pārstājiet uztvert lietas un cilvēkus savā dzīvē kā pašsaprotamus. Esi pateicīgs, ka viņi ir tev līdzās, kad tev tie ir vajadzīgi (un pat tad, kad nav vajadzīgi). Noskaidrojiet, ko vēlaties no dzīves, un izvirziet to par mērķi, ko vēlaties sasniegt.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Esi neatlaidīgs

Būs dienas, kad jums šķitīs, ka nekas nesanāk vai ka neesat guvis nekādus panākumus. Pārvariet šīs domas un turpiniet iesākto. Kādu dienu jūs varēsiet atskatīties atpakaļ un apzināties, cik tālu esat tikuši.

Tikai atcerieties, ka jums nekad netiek dots vairāk, nekā jūs varat izturēt. Dažreiz jums ir jāatgādina, cik spēcīgs jūs patiesībā esat.

Leave a Comment