78 gadu vecumā aizsaulē aizgājis slavenas filmas aktieris; domāju ka katrs šo filmu ir redzējis

78 gadu vecumā aizsaulē aizgājis slavenas filmas aktieris. Pavisam drīz viņam bija gaidāma dzimšanas diena, tomēr aktieris to tā arī nesagaidīja. Ģimene ir sērās. 

Cilvēka aiziešana vienmēr ir sāpīgs process visai ģimenei un draugiem. Cilvēkiem ir grūti apzināties notiekošo un reizēm ir cilvēki, kuri atsakās ticēt šai sēru vēstij.

Tomēr mācītāji iesaka aizgājēja dvēseli atlaist un turpināt dzīvot, jo tikai tā aizgājēja dvēsele spēs rast sev mieru. Ir jāturpina dzīvot par spīti sāpēm.

 

Aizsaulē devies filmas “Karību jūras pirāti” aktieris Serhio Kalderons.

78 gadu vecumā mūžībā devies meksikāņu aktieris Serhio Kalderons, kurš vislabāk pazīstams ar kapteiņa Viljanueva lomu filmās “Karību jūras pirāti: Pasaules malā” un Hosē lomu filmā “Vīri melnā”. Par aktiera aiziešanu ziņoja laikraksts The Hollywood Reporter, atsaucoties uz aktiera ģimenes pārstāvi.

Tiek precizēts, ka mākslinieks dabīgā n.ā.v.ē. nomira slimnīcā Losandželosā.

Viņam palika sieva, divi bērni un mazbērni.

Lasi vēl: “Tev šis ļoti noderēs!”; Sievietei ir svarīgi pateikt šos divus vārdus, lai viņai būtu daudz naudas un dzīvotu laimīgi

Kalderons dzimis 1945. gada 21. jūlijā Meksikā. Viņš spēlēja lomas tādās filmās kā “7. lidojuma avārija” (1993), “Vīri melnā” (1997), “Pēdējais reids” (2003), “Karību jūras pirāti: Pasaules malā” (2007), “Iepazīstieties, Mazie Fakeri” (2010) un vēl daudzās citās.

 

Leave a Comment