76 gadu vecumā šo pasauli pametis leģendārs aktieris, mīlošs brālis, tēvs, vectēvs un draugs; viņš aizgāja miegā

76 gadu vecumā šo pasauli pametis leģendārs aktieris, mīlošs brālis, tēvs, vectēvs un draugs. Viņš aizgāja miegā bez sāpēm un bez mokām, stāsta ģimene. 

Dvēseles var sazināties tikai telepātijas valodā. Tur, kur tās dzīvo, nav dzīvās runas jēdziena. Kā jau es teicu iepriekš – tā ir pieejama tikai blīvā, fiziskā pasaulē.

Bet kā tad sazināties ar garu pasauli, vai arī visi mūsu mēģinājumi sadzirdēt m.i.r…u..š.o.s ir lemti neveiksmei? Protams, ka nē! Tas ir ne tikai iespējams, bet arī praktiski pilnīgi sasniedzams ikvienam, kurš ieguldīs pietiekami daudz pūļu.

Lai sazinātos ar cilvēkiem, kuri ir mainījuši stāvokli no blīva uz smalku un atrodas garīgajā pasaulē, ir nepieciešams attīstīt gaišredzību, gaišredzību un gaišredzību.

76 gadu vecumā aizsaulē 1.februārī devies ‘Rocky’s’ Apollo Creed un ‘Mandalorian’ aktieris Karls Vīterss. 

Vīterss pirmo reizi kļuva slavens pagājušā gadsimta 70. gados kā slavenās “Rokija” franšīzes antagonists, kur viņš atveidoja Apollo Krīda varoni.

Lasi arī: Tas sāksies 6. Februāra naktī un ilgs vairākas dienas – Sinoptiķi steigšus brīdina par gaidāmo laiku

Taču patiesībā viņš 1970.-1971. gadā spēlēja NFL Oklendas Raiders komandas līnijbēkā, bet pēc tam, kad 1973. gada sākumā pārgāja uz aktiermākslu, viņš pārgāja uz aktiermākslu.

 

Pirms uzkāpt Holivudas virsotnē ar Rokija lomu, Vīzerss filmējās arī tādās filmās kā “Bucktown” vai “Friday Foster”. Astoņdesmito gadu beigās Kārlis Vīterss filmējās arī pirmajā filmā Predators kopā ar Arnoldu Švarcenegeru.

Lasi vēl: Ātri pagatavojami un ļoti sātīgi gaļas salāti ”Vīrieša buča”; tavs vīrs tev būs pateicīgs!

Saskaņā ar viņa ģimenes izplatīto paziņojumu, šis ir Karla Vitersa n.ā.v.e.s cēlonis: “Mēs esam dziļi sarūgtināti paziņot par Karla Vītersa aiziešanu mūžībā. Viņš n.o.m.i.r.a mierīgi miegā. Karls bija neparasts cilvēks, kurš nodzīvoja neparastu dzīvi. Ar savu ieguldījumu kino, televīzijā, mākslā un sportā viņš ir atstājis neizdzēšamu nospiedumu un ir atzīts visā pasaulē un dažādās paaudzēs. Viņš bija mīlēts brālis, tēvs, vectēvs, partneris un draugs.”

 

Arī interesanti: Februārī būs grandiozs Jauns mēness: kad tas notiks un ko gaidīt

 

Leave a Comment