68 gadu vecumā šo pasauli ir pametis aktieris – veterāns, kurš piedalījās 200 projektos

68 gadu vecumā šo pasauli ir pametis aktieris – veterāns, kurš piedalījās 200 projektos. Viņš bija priecīgs, ja cilvēki pie viņa vērsās pēc padoma par karjeras jautājumiem. 

Cilvēks ir ļoti sarežģīta būtne, lai piedzimtu nejauši un aizsaulē dotos nejauši. Tu nepazudināsi cilvēku, kuru Dievs nevēlas paņemt.

Šeit nav nekādas nejaušības. Dievs ir pār mums visiem. Ir sarežģīts mūsu vēlmju, mūsu centienu, mūsu grēku, mūsu saišu ar cilvēkiem, mūsu lietderības šajā pasaulē, mūsu atbildības Dieva priekšā savijums. Tas viss ir sarežģīta lieta, ko cilvēks nekad nesapratīs.

 

Bengāļu aktieris veterāns Partha Sarathi Deb aizsaulē devās sli*nī*ā, kur viņš ārstējās, sestdien paziņoja viņa ģimene. Viņam bija 68 gadi.

Deb aizsaulēdevāš piektdienas vakarā pulksten 23:50, viņi teica. Viņi teica, ka viņš jau ilgu laiku cieta no savas pašsajūtas pasliktināšanās.

Pēdējās nedēļas laikā viņa stāvoklis pasliktinājās, un viņš tika ievietots terapijas nodaļā. Deb, kurš bija populāra seriālu seja, bija spēlējis arī pilnmetrāžas filmās, tostarp nesen iznākušajā “Raktabeej”.

Deb bija piedalījies vairāk nekā 200 darbos – teātrī, seriālos, filmās un tīmekļa seriālos. Viņš bija Rietumbengālijas Kinofilmu mākslinieku foruma viceprezidents.

Lasi vēl: Kāpēc krusts tiek likts tieši pie aizgājēja kājām? Priestera atbilde ļoti daudzus cilvēku pārsteidz!

Forums paziņojumā izteica līdzjūtību par viņa aiziešanu.

 

Leave a Comment