64 gadu vecumā pēkšņi aizsaulē aizsaukts talantīgas grupas dziedātājs; nekas neliecināja par nelaimi

64 gadu vecumā pēkšņi aizsaulē aizsaukts talantīgas grupas dziedātājs. Nekas neliecināja par nelaimi un ģimene šobrīd ir ļoti satraukta. 

Mēs skatāmies uz mīļotā cilvēka fotogrāfiju un jūtamies tā, it kā mēs būtu kopā ar viņu. Mēs ejam uz kapsētu, kur viņš dus, un mēs jūtamies tā, it kā mēs būtu kopā ar viņu.

Mēs runājam par garīgu vienotību ar aizgājušo personu. Tādējādi mēs garīgi tiekamies ar viņu. Visas ārējās lietas – kapsēta, fotogrāfijas, aizgājēja cilvēka lietas – mums atgādina par šo cilvēku. Mēs par viņu atceramies, un – mēs ar viņu tiekamies garīgi. Tā saka mācītājs.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

 

Karls “C.J.” Snare, kurš bija matu metāla grupas Firehouse galvenais vokālists, ir devies aizsaulē 64 gadu vecumā. Firehouse guva milzīgus panākumus ar savu pirmo albumu, kas tika izdots 1990. gadā.

Firehouse bija viena no pēdējām komerciāli veiksmīgajām matu metāla grupām, kas guva panākumus 1990. gadā, tuvojoties šīs ēras beigām. Viņš bija ļoti slavens ārzemēs.

Lasi vēl: “Čalis ar apgriezieniem!” – soctīklos atklājas nezināmas lietas par TV šova zvaigznes Lienes Ušakovas izredzēto “latvju bāleliņu”

“Man ir iespēja atskatīties uz šo laiku, un nav tāda šova, kurā cilvēki pie mums nepieietu un neteiktu: “”Love of a Lifetime”… mēs apprecējāmies, dziedot šo dziesmu! Kad es apsēdos un uzrakstīju šo dziesmu, es nedomāju: “Ak, tā būs forša kāzu dziesma.” Es nedomāju, ka tā būs forša kāzu dziesma. Tā bija vienkārši mīlas dziesma. Vai tas ir mans mantojums? Ziniet ko? Tas varētu būt sliktāk….”, kā no agrākajām intervijām teicis vokālists.

 

Leave a Comment