62 gadu vecumā mūžībā devies aktieris; kaimiņi viņu atraduši guļam bezsamaņā

8.decembrī mūža miegā iemiga kāds izcils aktieris, dziedātājs. Viņa māte bija zināma mūzikas pasaulē kā izcila mūzikas ikona un piemērs citiem mūziķiem. 

Ārzemju aktiera 62 gadus vecā Ronija Tērnera ķermenis tika atrasts viņa paša mājās Sanfernando. Tas notika četrus gadus pēc tam, kad Tīnas Tērneres vecākais dēls arī devās mūžībā.

Astoņkārtējā Grammy ieguvēja īsā laikā zaudēja abus bērnus. Ronija kaimiņi sazinājās ar glābšanas dienestu 911. Viņi teica, ka atraduši viņu guļam bezsamaņā. Taču atbraukušie mediķi konstatēja, ka viņam nav pulsa. Pēc viņu domām, vairs nebija iespējams palīdzēt leģendārās dziedātājas dēlam.

Lasi vēl: Svarīga informācija visiem autovadītājiem! Iespējams tiks izstrādāts likuma grozījumus, kurš ietekmēs visus šoferīšus!

Tīna apstiprināja ģimenes traģēdiju. “Ronij, tu pārāk agri pameti šo pasauli. Šajās neizmērojamajās bēdās es aizveru acis un domāju par tevi, mans mīļais zēns,” emocionāli rakstīja 83 gadus vecā Tērnere.

Zināms, ka pēdējos gados dziedātājas dēls cīnījies ar vēzi. Varbūt tas bija viņa aiziešanas iemesls. Ronijam bija problēmas ar likumu. Mākslinieces jaunākais dēls tika bieži aizturēts.

 

Leave a Comment