6 priekšmeti, kas mājai piesaista nepatikšanas un nelaimes

Daudzi no mums tic zīmēm un māņticībām, it īpaši, ja runa ir par mājām un ģimeni. Dažreiz pat visnenozīmīgākās lietas var būt nepatikšanas un neveiksmju cēlonis.

Tāpēc ir vērts sakārtot objektus, kas dzīvē var “pievilkt” nepatikšanas un nelaimes.

Ja jūsu mājā ir daudz melnu lietu, tas var izraisīt sliktas lietas jūsu dzīvē. Daudzi cilvēki, kas tic zīmēm, iesaka atbrīvoties no melnām lietām, it īpaši, ja tās atrodas guļamistabā. Melnās krāsas vietā labāk izmantot gaišākas un patīkamākas krāsas, piemēram, baltu, bēšu vai zilu.

Pašapliecinoši priekšmeti

Vēl viens priekšmets, kas, domājams, piesaista jūsu mājās skumjas, ir sevi apliecinoši priekšmeti. Tie ietver portretus, fotogrāfijas un piemiņas lietas, kurās attēlota tikai viena persona. Piemēram, ja jūsu mājā karājas tikai viena cilvēka portrets, tas var novest pie tā, ka jūsu dzīvē var notikt dažādas nelaimes.

Lai no tā izvairītos, pie sienām ieteicams piekārt vairāku cilvēku grupas fotogrāfijas. Varat arī izmantot priekšmetus, kas simbolizē vienotību un harmoniju, piemēram, dabas gleznas vai veiksmes simbolus.

 

Saplēsti trauki

Drupatas un saplīsuši trauki var izraisīt ģimenes strīdus, kas galu galā var izraisīt skumjas un skumjas.

Daudzās kultūrās saplīsuši trauki tiek uzskatīti par sliktu zīmi, un tie nekavējoties jāizņem un jāiznīcina. Ja nejauši saplīsi krūzīti vai šķīvi, labāk to izmest un spēlēt droši.

 

Svaigi ziedi un augi

Ziedi un augi var radīt mājīgumu un izdaiļot mājokļa interjeru, taču ne visi no tiem nesīs veiksmi un laimi. Daudzās kultūrās ir pazīmes, kas liecina, ka noteikti augu veidi mājām piesaista nepatikšanas un nelaimes.

Piemēram, kaktusi var nest neveiksmi biznesā, bet bambusa augi var izraisīt nesaskaņas attiecībās. Turklāt novītušie ziedi un augi nekavējoties jāizmet, lai nepiesaistītu negatīvo enerģiju.

 

Vecie kalendāri un fotogrāfijas

Veco kalendāru un fotogrāfiju saglabāšana var izraisīt mājās nelaimi un skumjas. Dažās kultūrās valda uzskats, ka vecie kalendāri un fotogrāfijas var piesaistīt ļaunos garus, kas var kaitēt mājas iedzīvotājiem.

 

Salauzts spogulis

Salauzts spogulis var izraisīt nelaimi ģimenē. Daudzās kultūrās valda māņticība, ka, ja tu saplīsi spoguli, tas nozīmē septiņus neveiksmes gadus. Pat ja uz spoguļa parādās neliela plaisa, tas nekavējoties jāizmet.

 

Leave a Comment