53 gadu vecumā aizsaulē devusies seriālu zvaigzne: ”Neviens nenojauta, ka tā būs viņas pēdējā diena”

Viņas kolēģiem tas bijis liels pārsteigums. Neviens īsti tam pirmajās emocijās ticēt nevēlējies, jo viņa bija tik aktīva, tik harizmātiska sieviete. Tās ir bēdas visai ģimenei. 

53 gadu vecumā Kijevā nomirusi aktrise Olga Koguta. Par mākslinieces nāves cēloni vēl nav sniegta informācija. Viņa ir pazīstama ar lomām seriālos “Slaucēja no Hacapetovkas”, “Muhtara atgriešanās”, “Lēdija Bezpajumtniece” un daudzām citām.

Olgas Kogutas nāve viņas kolēģiem bija īsts šoks. Aktrisei palika meita un māte jau pieklājīgā vecumā. Slavenības nāves cēlonis nav zināms.

Aktrise ilgus gadus strādāja Nacionālajā akadēmiskajā teātrī. “Mēs paši vēl neticam šīm briesmīgajām ziņām. Mirusi viena no mūsu teātra galvenajām aktrisēm Olga Koguta… Viņa aizgāja pavisam agrā vecumā… Visdziļākā līdzjūtība Olgas meitai un mātei. Turieties,” – rakstīts teātra vietnē publicētajā nekrologā.

Jāpiebilst, ka Koguta debitēja kino 90. gadu sākumā pēc Doņeckas kultūras skolas beigšanas. 1995. gadā viņa iestājās Karpenko-Kary vārdā nosauktajā Kijevas Teātra mākslas institūtā.

Lasi vēl: Mūžībā devusies televīzijas filmu zvaigzne, tomēr apbedīt viņu plānots pavisam citur nekā sākumā bija plānots

Aktrises kontā ir filmēšanās tādās filmās un seriālos kā: “Buržuja dzimšanas diena”, “Es tevi nevienam neatdošu”, “Nesteidzini mīlestību!”, “Lēdija bezpajumtniece”, “Sieviete ārste”, “Vilkača pēdas”, “Muhtara atgriešanās” un daudzi citi.

 

Leave a Comment