5 zodiaka zīmes, kas līdz 19. jūnijam atradīsies it kā zem eņģeļa spārna. Pasakainas sajūtas garantētas!

Šis laiks šīm zodiaka zīmēm būs brīnumains. 

Vērsis

Vēršus piemeklēs negaidīta laime, sākot ar 13. jūniju. Šīs zīmes pārstāvjiem šķitīs, ka viņu iespējas ir bezgalīgas. Liksies, ka iedvesmas mūza it kā stāv viņiem aiz muguras un mudina pārvarēt esošos šķēršļus.

Īpaša veiksme sagaida gados jaunus Vēršus – viņi saņems pieaugušo atbalstu un spēs pierādīt, ka ģēnijs var iegūt pat pieredzējušu skeptiķu atzinību.

Labi veiksies papildu darbi – tie atnesīs gaidītās dividendes.

Līdz 19. jūnijam veiksmes periods attieksies uz visām dzīves sfērām: uzlabosies veselība, attiecības ar radiniekiem, bet profesionālās domstarpības atrisināsies pašas no sevis.

Vēzis

Jūnija otrā puse būs nozīmīgs periods jūtīgajam Vēzim. Ja agrāk viņam šķita, ka cilvēki pret viņu izturas naidīgi, tad šomēnes viņi pārliecināsies par līdzcilvēku draudzīgumu.

Mēneša trešajā nedēļā viss notiks“ kā pa sviestu”. Vēži iesaistīsies interesantos pasākumos, paplašinās jau tā lielo paziņu loku, nodosies sadzīves rūpēm.

Vēzim prieku sagādās bērni, ar kuriem kopā viņš jutīsies lieliski. Šīs zodiaka zīmes vientuļajiem pārstāvjiem zodiaka iesaka apmeklēt kultūras iestādes, kur pastāv liela varbūtība satikt savu otro pusīti. Atrast liktenīgo cilvēku tev palīdzēs iekšējā balss.

Lauva

Lauva jūnijā nevēlēsies darboties pēc “pilnas programmas”, un tas arī no tās netiks prasīts. Vidus gatavo šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem patīkamus pārsteigumus.

Ilglaicīgi draugi piedāvās atrisināt dzīves problēmas. Tu vari droši paļauties uz savu biznesa partneri, viņš apzinīgi pildīs uzticētos uzdevumus.

Veiksme Lauvas dzīvē norisināsies zvaigžņu aizbildnībā, jo planētu labvēlīgās ietekmes dēļ šīs zodiaka zīmes pārstāvji pievilks devu kosmiskās enerģijas. Tās radošais sākums sniegs vaļu fantāzijai, un Lauva pateiksies telpai, kurā atrodas.

Apburošās sievietes Lauvas papildinās savu pielūdzēju pulku, kas vairos viņu pašpārliecinātību un apstiprinās pārliecību, ka viņas ir vislabākās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment