5 lietas, ko tu nekad nedrīksti darīt, citādi dzīvesbiedrs tev uzkundzēsies

Tātad, burvīgās un mīļās sievietes, mīlestība var būt neprātīga, bet tai nevajadzētu būt aklai. Un tas ir jāsaprot jau no pirmajām attiecību dienām!

Psihologi atklāj, ko tev nevajadzētu darīt sava vīrieša labā, neraugoties uz kaisli, mīlestību un upurēšanos.

1. Palīdzēt ar naudu


Pastāvīga naudas došana partnerim, divi darbi un atbildības nasta par visu ģimenes budžetu – šīs rūpes nebūt nav jāuzņemas sievietei. Viņai, protams, ir jāstrādā, jāpelna nauda, ​​bet nekādā gadījumā nav jāvelk viss finanšu vezums vienai pašai.

2. Pasniegt dārgas dāvanas


Daudzas sievietes ir pārliecinātas, ka šādi noteikti var “nopirkt” pretējā dzumuma mīlestību vai vismaz izpelnīties pieķeršanos. Bet patiesībā ar dārgām veltēm var nopirkt tikai to, kurš ir gatavs pārdoties.

3. Mierināt vīrieti


Droši vien daudzi iebildīs pret šo punktu, bet tomēr… Vīrietis var būt satraukts, bēdīgs, pārguris, bet nemitīga gaušanās nav pieļaujama. Fakts ir tāds, ka vaimanāšana un žēlošanās nepiestāv ne sievietēm, ne vīriešiem.

Bet diemžēl ir cilvēki, kuri nemitīgi ir jāmierina, un beigās viņu otrās pusītes kļūst par tādām kā žēlsirdīgajām māsām. Un vai zini, kas šajā ir pats sliktākais? Fakts, ka agri vai vēlu tu nogursi no šīs lomas un nolemsi šķirties no šāda toksiska partnera.

4. Uzstātīgi neatkāpties no sava viedokļa


Attiecības jāveido uz dialoga pamata. Ir strīdi, nesaskaņas un atšķirīgi viedokļi, bet būtība ir tāda, ka, neskatoties uz to visu, mēs turpinām konstruktīvas diskusijas un uzstājīgi neturamies pie saviem lēmumiem, kas, starp citu, ne vienmēr ir pareizi.

Mēs esam pieauguši cilvēki – ja attiecīgais lēmums nekādi neietekmē mūsu nākotni, tad arī strīds ir nevietā.

5. Būt par viņa dzīves ceļvedi


Izplatīta kļūda: sieviete ir pārliecināta, ka tieši viņa ir sava dzīvesbiedra ceļa zvaigzne. Mums tam ir jādara gals: neiedomājies sevi kā mūzu, nemēģini atrisināt vīrieša problēmas viņa vietā, necenties piepildīt ar sevi visu viņa dzīvi, bet ar viņu – visu savu dzīvi.

Dzīvo vispirms sev, tad vīrietim būs skaidrs, ka viņš nav tava ceļa zvaigzne. Un atceries – tu esi visnotaļ spējīga dzīvot un būt laimīga arī ārpus šīm vai jebkurām citām attiecībām.

Dārgās dāmas – vai šis raksts sniedza jums vērtīgas atbildes par sieviešu un vīriešu attiecību problemātiku, vai uzzinājāt kaut ko jaunu? Esiet tik mīļas – padalieties ar šo rakstu sociālajos tīklos!

Leave a Comment