47 gadu vecumā šo pasauli atstājis populāras grupas dibinātājs; daudzi ar viņa dziesmām uzauga

Vien 47 gadu vecumā šo pasauli ir atstājis ļoti slavens un zināms grupas dibinātājs. Ar viņa dziesmām daudzi cilvēki ir kopā uzauguši. Šī ir skumja diena šīs grupas atbalstītājiem. 

Šo pasauli ir pametis Amerikāņu dziedātājs LFO dibinātājs Braiens ‘Brizs’ Giliss. Mūzikas pasaule sēro par viena no LFO dibinātāju aiziešanu tai saulē.

Bijušais grupas biedrs Breds Fišeti apstiprināja bēdīgās ziņas un pauda cieņu draugam, kurš aizgāja 47 gadu vecumā.

“Katrs stāsts sastāv no nodaļām. Daži attīstās dabiski. Dažas no tām jums ir jāizgriež savā prātā. Pirmās divas LFO stāsta nodaļas vakar zaudēja galveno varoni. Braiens “Brīzs” Džilliss ir aizgājis mūžībā,” sacīja Fišeti.

Aizgājušā mūziķa tuvinieki oficiālu paziņojumu nesniedza un pagaidām cēloni neatklāja. Neizdevās izgaismot šo un bijušo LFO biedru. “Man nav informācijas, un es ar to nedalītos, ja zinātu. Es patiešām cīnos, lai tiktu pāri šim traģiskajam zaudējumam,” sacīja Breds.

Lasi vēl: Latvijas laika un dabas zīmju vērotājs Vilis Bukšs prognozē, ka aprīļa beigas būs ļoti dramatiskas

Mūziķis atgādināja grupas dalībnieku liktenīgo likteni. Grupu 1995. gadā izveidoja Braiens, Breds un Ričs Kronins. Pēdējais mūziķis devās tai saulē 2010. gadā tikai 36 gadu vecumā no l.e.i.k.ē.m.i.j..a.s.

Gilliss pameta savus biedrus 1999. gadā, uzsākot solo karjeru. Viņa vietā stājās Devins Lima, kurš aizgāja no šīs pasaules 2018. gadā tikai 41 gada vecumā pēc cīņas ar .s.l.i.m.ī.b..u.

 

COMMENTS

Leave a Comment