43 gadu vecumā uz operāciju galda tā arī nepamostas talantīga, skaista aktrise; ģimene satriekta

43 gadu vecumā neveiksmīgas operācijas komplikāciju dēļ, aizsaulē devusies mīlēta, lolota aktrise. Ģimene ir satriekta un nevēlas šobrīd komentēt. 

Ja jūs domājat cilvēka fizioloģiskos un psiholoģiskos stāvokļus, tad tie patiešām pavada mūsu ķermeni, un, ķermenim nomirstot, tie pazūd.

Bet principā tas arī viss – viena veida matērijas pāreja uz otru saskaņā ar matērijas, enerģijas, entropijas nezūdamības likumu. Tāpēc nav ko uztraukties – nekas nekur nepazūd, bet vienkārši pāriet no vienas formas uz otru.

 

43 gadu vecumā neveiksmīgas plastiskās operācijas komplikāciju dēļ mirusi aktrise Silvina Luna

Slavenā argentīniešu modele un aktrise Silvina Luna ir mirusi slimnīcā. Televīzijas zvaigznes veselības stāvokli pasliktināja plastiskā operācija un koronavīruss.

Silvina Luna nomira 31. augustā Buenosairesas klīnikā. Par viņas nāvi ziņoja Argentīnas Aktieru asociācija. “Ar dziļām skumjām mēs atvadāmies no Silvinas Lunas. Viņa 25 gadus bija aktrise, modele un televīzijas raidījumu vadītāja. Mēs skaujam viņas ģimeni un tuviniekus šajā lielo skumju laikā,” teikts asociācijas paziņojumā.

 

Māksliniece nomira no vairākām komplikācijām pēc neveiksmīgas plastiskās operācijas, kas tika veikta vēl 2011. gadā. Viņa cieta no hiperkalcēmijas, kas izraisīja akūtu nieru mazspēju. Luna tajā vainoja ārstu, kurš, pēc viņas teiktā, viņai uz sēžamvietas uzklājis metakrilātu.

Televīzijas zvaigzne savos sociālo tīklu kontos atklāja, ka viņa cieta no slikti veiktas operācijas izraisītām komplikācijām. Viņa kopā ar trim citām aktrisēm un TV raidījumu vadītājām iesūdzēja tiesā ķirurgu Anibalu Lotocki. Viņam tika piespriests četru gadu cietumsods un piecu gadu aizliegums praktizēt medicīnu, ziņoja CNN Espanol.

Lasi vēl: Latvijā vairākus gadus pazudis vīrietis, bet ziņo un meklē tikai tagad? Tiek skaidroti apstākļi

 

Pēdējos mēnešos Silvina trīs reizes nedēļā bija spiesta veikt dialīzes procedūras, lai turpinātu dzīvot. Papildus nieru mazspējai viņas veselību iedragāja arī koronavīrusa izraisītas komplikācijas.

 

Leave a Comment