Latvijā vairākus gadus pazudis vīrietis, bet ziņo un meklē tikai tagad? Tiek skaidroti apstākļi

Latvijā vairākus gadus pazudis vīrietis, bet ziņo un meklē tikai tagad? Tiek skaidroti lietas apstākļi un kā ir noticis patiesībā. 

Ik gadu Latvijā bez vēsts pazūd ievērojams skaits cilvēku. Kad cilvēks pazūd, katra minūte un stunda ir no svara. Šādos gadījumos vislielākā nozīme ir operatīvai rīcībai un plašai informācijas apritei par cilvēka pazušanu.

 

Valsts policija lūdz palīdzību, lai atrastu gandrīz divus gadus bezvēsts pazudušas personas vārdā Vulfs Ulmans, dzimis 1949. gadā. Kā ziņo tiesībsargājošās iestādes, precīza iepriekšminētās personas atrašanās vieta nav zināma kopš 2021. gada 21. oktobra.

Vīrieša īpašības: personas augums ir aptuveni 1,76 metri, un viņam ir vidēja ķermeņa uzbūve. Pastāv iespēja, ka vīrietim var būt radušās veselības problēmas.

 

Foto: VALSTS POLICIJA

Lasi vēl: Zvaigžņu prognoze: vislabākais septembris sagaida tikai šīs trīs zvaigžņu zīmes 2023. gadā

Valsts policija lūdz personas, kuru rīcībā ir jebkāda informācija par personas iespējamo atrašanās vietu, rūpīgi iepazīties ar sniegto fotogrāfiju un nekavējoties sazināties ar palīdzības tālruni 110.

Šobrīd nav publicēta informācija kāpēc vīrietis tiek meklēts tikai tagad. Tomēr soctīklos cilvēki spriež vai tiešām radinieki tikai tagad ir vērsušies pie likumsargiem ar šo informāciju.

 

Leave a Comment