42 gadu vecumā aizsaulē pēkšņi dodas atpazīstams seriāla aktieris; diemžēl viņš nespēja uzveikt slimību

42 gadu vecumā aizsaulē pēkšņi dodas atpazīstams seriāla aktieris. Diemžēl viņš nespēja uzveikt slimību. Ģimene ir satriekta un noslēgusies. 

Ko nozīmē redzēt mirušu cilvēku dzīvu sapnī? Piekrītu, redzēt mirušu cilvēku dzīvu sapnī ir diezgan mulsinoši. Tas, protams, ikvienam var izraisīt gan ziņkāri, gan šausmas.

Mirušajiem vajadzētu turēties tālāk no dzīvo pasaules. Bet kāpēc mēs dažkārt sapņojam par mirušiem cilvēkiem, it kā viņi būtu dzīvi un veseli?

Cilvēka sapņi ir spēcīgi, un tajos var notikt lietas, kuras mēs nevaram kontrolēt. Turklāt sapņi patiesībā ir cieši saistīti ar mūsu nomoda realitāti. Ja mēs sapņojam par mirušu cilvēku, pastāv liela iespēja, ka tas mums tā vai citādi ir ļoti nozīmīgs.

Ir ļoti svarīgi pareizi interpretēt sapni, kurā redzat mirušu cilvēku dzīvu. Pirmkārt, jums jāsaprot, ka no šādiem sapņiem nevajadzētu baidīties.

Sapņiem ar mirušiem tuviniekiem nevajadzētu jums izraisīt paniku un bailes. Sapņu skaidrotāji ir pārliecināti, ka sapņi ar mirušiem cilvēkiem nekad nav draudīgi. Patiesībā sapnis var būt saistīts ar jūsu zemapziņu.

 

42 gadu vecumā miris seriāla “Apkopēja” zvaigzne Adans Kanto

Fox uzņemtā seriāla zvaigzne, kas pazīstams arī no lomām seriālos “Izraudzītais izdzīvotājs” un “Narcos”, nomira pēc vēža diagnosticēšanas.

Seriāla “Apkopēja” (The Cleaning Lady) zvaigzne Adans Kanto otrdien nomira no reti sastopamā apendiciālā vēža. Par skumjo faktu paziņoja viņa pārstāvis laikrakstam “The Hollywood Reporter”. Viņa diagnoze netika detalizēti aprakstīta. Viņam bija 42 gadi.

“Adanam piemita tāds gara dziļums, kādu tikai retais patiesi pazina. Tie, kas to ieraudzīja, mainījās uz visiem laikiem,” teikts paziņojumā. “Daudziem viņa ļoti pietrūks.”

Kanto, kuru var atpazīt pēc TV lomām seriālos “Izraudzītais izdzīvotājs” un “Narcos”, divas sezonas spēlēja Armanu Moralesu seriālā “Apkopēja”. Pašlaik tiek filmēta Fox seriāla trešā sezona. Pēc “The Hollywood Reporter” noprotams, ka Kanto nepiedalījās gaidāmās sezonas uzņemšanā veselības stāvokļa dēļ.

“Mums ir salauzta sirds, uzzinot par Adana Kanto aiziešanu mūžībā,” teikts studijas Warner Bros. Television un FOX Entertainment paziņojumā. “Viņš bija brīnišķīgs aktieris un dārgs draugs, un mēs bijām pagodināti, ka viņš bija daļa no Warner Bros. Television un FOX Entertainment ģimenēm kopš viņa debijas ASV seriālā “Sekotāji” pirms vairāk nekā desmit gadiem. Pavisam nesen viņš iemirdzējās uz ekrāna seriālā “Apkopēja” ar spēcīgu sniegumu, kurā parādīja savu meistarību, diapazonu, dziļumu un ievainojamību. Tas ir neizmērojams zaudējums, un mēs sērojam kopā ar viņa sievu Stefāniju, viņu bērniem un tuviniekiem. Mums ļoti pietrūks Adana.”

 

Papildus tam, ka Kanto trīs seriāla “Izraudzītais izdzīvotājs” sezonās spēlēja Baltā nama personāla vadītāju – viceprezidentu Āronu Šoru iepretim Kīferam Seterlendam un atveidoja reālu politiķi Rodrigo Laru Boniju Netflix narkotiku karteļu seriāla “Narcos” pirmajā sezonā, viņa sarakstā ir arī dalība ABC seriāls “Asinis un eļļa” un Fox seriāls “Sekotāji”.

Uz lielā ekrāna viņš ir piedalījies filmā “Aģentu spēle” un Halles Berijas režijas debijas filmā “Apskādētā”, kā arī filmējies filmā “X-cilvēki: bijušās nākotnes dienas”.

Lasi vēl: Pirms divām dienām aizsaulē devās izcila Latvijas personība: ”Viņš bija izcils savā jomā”

Kanto ir dzimis Meksikā un uzaudzis Teksasā. Viņš bija arī dziedātājs, ģitārists un režisors, 2014. gadā uzņēma savu pirmo īsfilmu “Pirms rītdienas”, bet 2020. gadā – vesternu “Šāviens”, kurā galveno lomu atveidoja Teo Rossi.

Viņam palika sieva un radošā partnere Stefānija Anna Kanto un viņu divi bērni – trīs gadus vecais Romāns Alders un viengadīgā Ieva Džozefīne.

Leave a Comment