4 zodiaka zīmes pārstāvji, kuri maijā beidzot atradīs atbildi, ko meklējuši jau ļoti ilgu laiku; palīdzība ir ceļā!

Strēlnieki

Ak, Strēlnieks. Tu nabags. Tu esi zaudējis savu ”es”, un šķiet, ka nekas nevar atgriezt tevi atpakaļ bezrūpīgu un laimīgu. Tavs pēdējais flirts izsita tevi no spēles, un laiks iet garām, bet tu nespēj atgriezties seglā. Tu esi meklējis iemeslu ķīmijas trūkumam savā dzīvē, un šomēnes tu to beidzot sapratīsi.

Tev nāksies sev pajautāt, vai esi rīkojies vientulības, mīlestības vai abu šo iemeslu dēļ. Vai tu esi ņēmis vērā patiesas saiknes vietā, jo tas ir labāk nekā būt vienam? Vai tas, ko jūs uzskatījāt par romānu, patiesībā varētu būt bijusi iemīlēšanās?

Vai jūs joprojām nožēlojat, ka neizteicāt savas patiesās jūtas vai nedevāt sev pietiekami daudz laika sērot par zaudējumu? Viss iepriekš minētais? Ir pienācis laiks ļaut visiem pagājušās sezonas notikumiem ievilkties, izmantot savas personības introverto pusi, lai pilnībā pārstrādātu emocijas un spētu spert nākamo soli no īstas vietas.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, tu esi tik neatkarīgs. Vienmēr esi ar misiju, tev vienmēr priekšā nākamais solis. Un vēl nesen tev šķita, ka tavi sapņi ir pārāk lieli un dzīve pārāk strauja, lai nodotos nopietnām attiecībām.

Protams, tu esi randiņojis, bet nespēj saskatīt skaidru nākotni ar partneri, jo redzi sevi ceļojam pa valsti vai pasauli, kad vien rodas iespēja sasniegt savus mērķus, un tu pārāk baidies ļaut sev cerēt, ka īstais cilvēks vēlēsies doties kopā ar tevi.

Ir vieglāk pieņemt, ka lidosiet viens, jo jums ir ērti tā rīkoties. Taču šomēnes tu uzzināsi atbildi: vai tu visu laiku esi kļūdījies. Vai jums patiešām var būt viss.

Lasi vēl: 77 gadu vecumā aizsaulē devies rakstnieks un aizrautīgs mākslinieks; ģimene lūdz mieru

Vai patiesi uzticīgs partneris patiešām var jums palīdzēt, nevis traucēt? Vai jūs neesat devuši savām attiecībām iespēju izaugt par kaut ko pietiekami nozīmīgu, lai atbilstu jūsu sapņiem?

 

Leave a Comment