4 zodiaka zīmes, kuru dzīve atlikušajās marta nedēļās apgriezīsies kājām gaisā. Ja esi viņu vidū, noskaņojies pozitīvām pārmaiņām!

Jaunava

Ja ieklausīsies savā intuīcijā, tev izdosies savus plānus piepildīt ar uzviju. Patlaban Jaunavas ir koncentrējušās uz jaunu projektu atrašanu, kas liks par sevi manīt jau tuvākajā laikā – marta vidū. Draugi nāks klajā ar Interesantiem priekšlikumiem. Nemēģini ignorēt likteņa zīmes vai šaubīties par savu mērķu pareizību. Centies ilgi nedomāt un rīkoties iespējami ātrāk.

Dažkārt tev jāuzticas savai iekšējai balsij. Turklāt 2023. gada martā tava intuīcija būs ārkārtīgi spēcīga. Droši plāno grandiozus projektus, jo pirmais pavasara mēnesis būs ārkārtīgi produktīvs.

 

Skorpions

Marta atlikušajās nedēļās iesaisties biznesa sarunās. Ir pienācis laiks plānot darījumu slēgšanu un jaunu sponsoru piesaisti. Lai uzņēmējdarbībā un profesionālajā jomā sasniegtu vērienīgu līmeni, veic pārveidojumus saviem spēkiem.

Zvaigznes iesaka sagatavot augsni turpmākajiem sasniegumiem un nenovērsties no mērķa. Parādi savas līdera dotības visā to krāšņumā un pārņem vadības grožus savās rokās.

Tomēr atceries, ka ceļā uz uzvaru tev vajadzētu ieklausīties padomos no malas. Daži no tiem izrādīsies ļoti vērtīgi. Papildus pārmaiņām profesionālajā jomā Skorpionus sagaida lieliski sasniegumi arī sadzīves jomā.

Lasi vēl: Mūžībā devies zināma seriāla zvaigzne; aktierim bijis vien 59 gadi un viņš kādreiz dzīvojis Rīgā

Ja plānoji pārcelties, iegādāties mājokli vai atrisināt ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus, marta beigas būs sākumpunkts vēlamajā sfērā. Mēneša pēdējās dienās saņemsi jaunumus, kas būs signāls izlēmīgai rīcībai.

 

Leave a Comment