4 pazīmes, ka jūsu trešā acs čakra ir atvērta

4 pazīmes, ka jūsu trešā acs čakra ir atvērta. Šīs pazīmes ir viegli pamanāmas, tomēr reizēm cilvēkiem vajag laiku, lai šo saprastu. 

#1 Jūs jūtat spēcīgu mērķtiecību

Kad jūsu trešā acs čakra ir atvērta, jūs sākat just spēcīgu mērķa sajūtu. Jūs saprotat, ka jums ir vairāk nekā tikai āda, kauli un ikdienas eksistence. Kamēr citi cilvēki, šķiet, strādā autopilotā, jūs jūtaties saistīti ar kaut ko nozīmīgāku.

Attīstoties jūsu trešās acs čakrai, jūs sākat uztvert jaunas enerģijas un frekvences, kuras jūs nekad iepriekš neesat izjutuši. Šīs jaunās vibrācijas tuvina jūs vienotībai ar Visumu. Un, kad tas notiek, jūs arvien mazāk rezonējat ar pasaulīgām lietām, kas kļūst tikai par fona troksni un jūs kļūstat par novērotāju.

 

# 2 Jums ir spēcīga intuīcija

Kad jūsu trešā acs čakra ir atvērta, jūs redzat lietas, ko citi nevar redzēt. Cilvēkiem ar aktīvu trešās acs čakru ir ārkārtēja spēja redzēt starp līnijām. Nav svarīgi, cik cilvēku kaut kam tic; tiek aktivizēta jūsu intuīcija un garīgās izšķiršanas spējas. Jūs, visticamāk, esat “vientuļš vilks”, “melnā aita” vai kāds, kurš atsakās sekot pūlim.

Cilvēki var jūs nesaprast, jo jūs redzat lietas tādas, kādas tās ir, jūs esat eksperts ilūziju atklāšanā, un jums bieži rodas “īpašā” sajūtas par cilvēkiem, vietām vai situācijām.

Kad tiek aktivizēta trešā acs čakra, kļūst gandrīz neiespējami ignorēt iekšējās sajūtas. Ja jūs mēģināt ignorēt vēstījumu no sava Augstākā Es, šī obsesīvā sajūta turpināsies, līdz jūs samierināsieties ar informāciju.

 

#3 Jūs saņemat garīgās enerģijas

Cilvēkiem ar aktīvu trešās acs čakru ir atvērta saziņas līnija ar garīgajām pasaulēm, un viņi bieži var saņemt garīgās lejupielādes. Tās var izpausties caur sapņiem, vīzijām, skaidrību vai intensīvu iekšējo apziņu.

Meditācijas laikā var redzēt arī spilgtas krāsas un rakstus. Dažreiz, aizverot acis, redzu krāsainus cilvēku, vietu vai lietu attēlus. Sākumā šie krāsainie raksti bija satraucoši, jo šķita, ka es piedzīvoju psihedēlisku pieredzi, lai gan es biju pilnīgi prātīgs. Kad tiek aktivizēta trešā acs čakra, jums jābūt gatavam neizskaidrojamam un neiedomājamam.

 

#4 Jūs varat sajust atrautību no visa

Kad atveras trešā acs čakra, jūs vispirms jūtaties saistīts ar visu un piepildīts ar mīlestību. Jūs jūtaties vieglāks un līdzjūtīgāks pret cilvēkiem, dzīvniekiem un dabu.

Tad (bez brīdinājuma) jūs varat nonākt riebuma stāvoklī. Jūs jūtaties pilnīgi atrauts no cilvēkiem un jums ir grūti pieņemt. Jūs pat varētu teikt: “Es nesaprotu cilvēkus! Kāpēc viņi ir šādi?

Lasi vēl: Paņemu tomātus un no tiem gatavoju gardu gardumu turpmākai ēšanai

Es gribu sazināties tikai ar kaķiem un kokiem! Kad tas notika ar mani, es uztraucos: “Kas notika ar mieru un mīlestību, ko es jutu iepriekšējā dienā?” Es ļāvu šīm emocijām plūst caur sevi, bet izmantoju to kā iespēju dziedināties.

 

Leave a Comment