4 paradumi sievietēm kurām ir 60+, kas liek vīrietim izrādīt mazāku interesei par viņu 

Gados vecākas dāmas pat neaizdomājas par to, kā daži ieradumi grauj viņu attiecības.

Ir izplatīts uzskats, ka vīriešu acīs cienījama vecuma dāmas zaudē konkurenci jaunākām sievietēm. Patiesība ir tāda, ka arī nobriedušā vecumā tu vari saglabāt pievilcību savam draugam. Taču joprojām sievietēm 60+ ir daži ieradumi, kuru dēļ vīrietis zaudē interesi par viņu.

Sieviete 60+ aizliedz sev priecāties par sīkumiem.

Atcerieties, kā bērnībā un jaunībā jūs priecājāties par vienkāršām lietām un dzīves sīkumiem. Ir sievietes, kas šo ieradumu saglabā jebkurā vecumā. Un šādas personas vīriešiem ļoti patīk. Pirmkārt, dāma, kas prot priecāties par sīkumiem, izstaro pozitīvismu. Viņa priecājas par katru mirkli un spēj atrast prieku pat ikdienišķās lietās – vai tas būtu skaists saulriets, garšīga kafija no rīta vai patīkama mūzika ceļā uz darbu. Šāda rakstura īpašība nevar neiespaidot vīriešus.

Otrkārt, šī spēja norāda uz optimistisku skatījumu uz dzīvi. Un vecumdienās šī prasme ir vēl noderīgāka. Sieviete, kas prot priecāties par sīkumiem, realitāti uztver pozitīvi un nekoncentrējas uz problēmām un negatīvismu. Vīrieši novērtē šādu attieksmi, jo optimisms ir lipīgs un palīdz tikt galā ar grūtībām.

Treškārt, šī īpašība liecina, ka sieviete prot novērtēt to, kas viņai ir. Viņa ir pateicīga par iespēju izbaudīt dzīvi šeit un tagad, nevis dzenas pēc nesasniedzamiem mērķiem. Šī spēja dzīvot šajā mirklī un izbaudīt pieejamos priekus ir ļoti pievilcīga vīriešiem.

Tomēr lielākā daļa sieviešu, gadiem ejot, arvien mazāk smaida par mazākajām lietām un priecājas kā bērni. Tā vietā seja biežāk iegūst noraizējušos izteiksmi, tajā parādās grumbas. Taču nevis lūpu un acu kaktiņos, bet gan starp uzacīm – jo vecā dāma arvien biežāk krunka.

Ieradums priecāties par sīkumiem vīriešiem asociējas ar vieglumu. Šī sievišķīgā maniere vienmēr rosina viņu iztēli. Bet, ja mīļotā sieviete lielāko daļu laika staigā ar skumju pilnu seju, vīrietis pamazām zaudē interesi par viņu.

 

 

Sieviete 60+ nerūpējas par sevi

Šī patiesība ir tikpat sena kā pasaule, taču tas neatceļ tās aktualitāti. Jebkura vecuma vīriešiem patīk koptas sievietes – neatkarīgi no tā, vai viņiem ir 20, 30, 40, 50, 60… Ir vairāki iemesli, kāpēc tas tā ir.

Kopšana ir pašaprūpes pazīme. Ja sieviete par sevi rūpējas, vīrietis to uztver kā signālu, ka viņa pievērš uzmanību savam izskatam un palīdzēs izskatīties pievilcīga arī viņam. Piekrītu, ka vecumam šajā jautājumā nav nozīmes.

Un kopta dāma rada aktīvas, enerģiskas un pašpārliecinātas dāmas iespaidu, pat ja viņai “vairs nav 16” un ir vairāk nekā 60 gadu. Turklāt vīriešiem jebkurā vecumā patīk acis. Un vecākas dāmas partnerim – arī. Protams, savu iespēju robežās. Taču kopts izskats sniedz viņam estētisku baudu.

Taču visbiežāk sievietes pārstāj sevi kopt tuvāk 60 gadu vecumam. Viņas uzskata, ka glīts stils, viegls grims, piliens smaržu un klasisks manikīrs – jau liekas un nevajadzīgas rūpes viņu dzīvē. Un, ja vecāka gadagājuma dāma izturas pret sevi nevērīgi, tad par kādu interesi no vīrieša puses var runāt?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment