36 gadu vecumā izcilais aktrisei diemžēl ir atklāts vēzis pēdējā stadijā

Diemžēl izcilai aktrisei ir atklāts vēzis pēdējā stadijā. Cīņa ir smaga. Beidzot aktrise ir gatava runāt par to un pieņemt šo slimību un sadzīvot ar sekām. 

36 gadus vecā Keita Keltija uzzināja par šausmīgo diagnozi. Austrāliešu aktrise cīnās ar vēzi. Seriāla “Kaimiņi” zvaigznei ārsti stāstīja, ka viņai ir 4. stadijas krūts vēzis. Metastāzes ir tik agresīvas, ka tās ir izplatījušās uz citām ķermeņa daļām, tostarp limfmezgliem, asinīm un iegurņa kauliem.

Fakts, ka Keitai ir vēzis, kļuva zināms pēc tam, kad viņas draugi paziņoja par līdzekļu vākšanu ārstēšanai. Aktrisei un viņas ģimenei nepietiek naudas dārgai ķīmijterapijai. “Mūsu skaistā Keita pārdzīvo neiedomājamo… Viņas mūža cīņa sākas šonedēļ, kad viņa sāk ķīmijterapiju,” rakstīja Keltijas mīļie.

Aktrises draugi atzīmēja, ka viņa paliks bez matiem un nespēs dzemdēt bērnus. “Šīs ir briesmīgas ziņas ikvienam, nemaz nerunājot par 36 gadus vecu cilvēku.

Turklāt nevienam Keitas ģimenē nebija krūts vēža. Mūsu mīļotajai draudzenei visu atlikušo mūžu būs nepieciešamas ķīmijterapijas injekcijas ik pēc trim nedēļām. Iespējams, ka viņai būs jāveic staru terapija un vairākas operācijas, lai izņemtu audzēju,” piebilda draugi.

Lasi vēl: Aleksandrs Šeps priecīgi paziņo: Decembra sākums būs lielas veiksmes periods trim zodiaka zīmēm

Interneta lietotāji atbalstījuši savu mīļāko seriāla varoni. Jau ir savākti vairāk nekā 30 tūkstoši dolāru. Keita ir aizkustināta par atbalsta apjomu un izteica pateicību faniem.

 

Leave a Comment