3 zodiaka zīmes, kurām sagaidāms ģimenes pieaugums 2022. gadā

Labas ziņas nav aiz kalniem, jo tuvojas Jaunais 2022. gads. Astrologi apgalvo, ka dažu zodiaka zīmju pārstāvjiem šajā gadā gaidāms ģimenes pieaugums. Kuri ir šie laimīgie?

Lauva

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vajag sagatavoties tam, ka viņus sagaida bezmiega naktis. Maijā varētu nākties apjaust jauno lomu, pie kuras vēl ilgi nāksies pierast. Bet visas grūtības paliks aiz muguras, kad praksē izdzīvosiet jaunā vecāka lomu. Zvaigznes var jūs tikai mierināt: šajā jauno vecāku lomā jums nevajadzēs spēlēt neko sarežģītu.

Lasi vēl: Vēl viens atpazīstams Latvijas politiķis inficējies ar COVID-19

Viss sakārtoties pats par sevi tik viegli un nesteidzīgi, ka jūs saskarsieties ar domu, ka jūsu pašu ambīcijas ir aizgājušas otrā plāna. Ja jūsu ģimenē tas būs jaut otrais bērniņš, tad jums vajadzēs pielāgoties, lai visu pagūtu izdarīt laikā. Nepieciešams radīt līdzsvaru un noteiktu atmosfēru mājās, lai vecākie ģimenes locekļi neizjustu greizsirdību.

Neskatoties uz to, ka Lauvas ar galvu ir metušās karjeras veidošanā, šīs zodiaka zīmes pārstāvji būs neizsakāmi laimīgi ar gaidāmo notikumu. Ja maijā jūsu ģimenē nav gaidāma bērniņa piedzimšana, tad ziņas par grūtniecību var atnākt nākotnē. Centieties pārvarēt visas šaubas un sagatavoties gaidāmajam notikumam.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment