3 zodiaka pārstāvji, kuriem ir visspēcīgākā aizsardzība no saviem senčiem; ļaunums jums netiks klāt

No cilts uz cilti, no paaudzes uz paaudzi, mūsu senči var sniegt mums īpašas norādes, kas mūs uzvaras ceļā un likteņa ceļā vedīs uz uzvaru, pasargājot no briesmām. Mūsu senči mūs brīdina no garīgās pasaules, kad briesmas ir tuvu, un pasargā mūs no tiem, kas vēlas mums kaitēt.

Viņi vada mūs pa mūsu dzīves ceļu. Lūk, trīs zodiaka zīmes, kurām ir visspēcīgākā aizsardzība no saviem senčiem.

 

Skorpions

Skorpions ir viena no zīmēm, kas ir visvairāk saistīta ar savām iepriekšējām dzīvēm, pēcnāves dzīvi un atdzimšanas cikliem.

Tāpēc viņiem mēdz būt spēcīga saikne ar sīvu aizsardzību, ko nodrošina viņu senču gari, kuri gādā, lai neviens viņiem nekaitētu, un sūta karmu ikvienam, kurš uzdrošinās to mēģināt.

Viņi izmanto savu senču spēku, lai izveidotu apli un vairogu, kas vienmēr pasargā viņus no riskantām situācijām, kuras draud viņus sagraut.

 

Vēzis

Izmantojot savu intuīciju, jūs atverat saziņas līniju ar savu senču gariem, un tie jums sūta intuitīvus vēstījumus par to, ko darīt tālāk.

Tie ir tur, lai pasargātu jūs no ļaunas acs, sabojāšanas vai negatīvas enerģijas, kas vērsta pret jums, un “rūpētos” par sūtītāju, lai tas nekad vairs nemēģinātu jūs sāpināt.

Lasi vēl: 77 gadu vecumā aizsaulē devies rakstnieks un aizrautīgs mākslinieks; ģimene lūdz mieru

Bieži vien jūs pat neapjaušat, cik dievišķi aizsargāts esat, līdz neredzat, kā cilvēki, kas centās jums traucēt, saskaras ar savas rīcības sekām – un tas viss bez jūsu līdzdalības.

Nākošo zodiaka zīmi skaties lasot tālāk

Leave a Comment