3 pazīmes, ka esi tikai pussoļa attālumā no kārotās baltās veiksmes svītras savā dzīvē

Tā darbojas mūsu melnbaltā dzīve: veiksmi nomaina neveiksme, un šķēršļu josla agri vai vēlu pārvēršas par “dzelteno ķieģeļu ceļu”. Bet ne viens, ne otrs periods nenāk pēkšņi. Gan melnajām, gan baltajām svītrām ir savi vēstneši.

Melnie vienmēr sāk ar mazumiņu. Piekrītiet, ja jūs laikus neizšūtat caurumu kabatā, tas galu galā var kļūt par milzīgu problēmu, ja no tā izkritīs jūsu maks ar visu naudu un kartēm vai dzīvokļa atslēgas. Šķiet, ka tā ir muļķība, bet tieši no tādiem sīkumiem, kas savākti barā, tiek izvilkta melnā svītra.

Kā ar mūsu mīļo balto? Tas arī sākas ar sīkumiem. Diemžēl mēs, iegrimuši savās bezgalīgajās rūpēs un rūpēs, dažas no tām vienkārši nepamanām. Bet mēs par dažiem vienkārši nezinām, tāpēc mēs nevaram tos pareizi interpretēt. Bet es esmu pārliecināts par vienu lietu, katrs no jums ir saskāries ar tiem, un ne vienu reizi vien!

Sapņi

Zemapziņa ir pirmā, kas reaģē uz signāliem, kas izkļūst no mūsu redzesloka, sūtot mums sapņus.

Atšķirībā no vairuma sapņu, paredzot ilgi gaidīto dzīves spožu sēriju, mēs to praktiski neaizmirstam. Sīkāka informācija paslīd, bet satraukums, ko piedzīvojam šāda sapņa laikā, paliek atmiņā arī pēc pamošanās.

Es domāju, ka tu pats man tagad piekritīsi, jo mēs runājam par sapņiem, kuros mēs steidzamies kaut kur nokļūt, baidoties nokavēties. It īpaši, ja kavējam lidmašīnu vai vilcienu.

 

Smiekli līdz asarām

Gadās, ka tikai viena frāze, kas nešķiet nemaz smieklīga, izraisa īstu smieklu lēkmi. Jūs smejaties, līdz raudāt, līdz sāp vēders, un jūs vienkārši nevarat apstāties.

Šī baltā svītra signalizē: “Es esmu ļoti tuvu, tikai pussoļa attālumā no tevis, nepadodies, ej uz priekšu un neapstājies!”

 

Trīs mazi prieki

Vissvarīgākā zīme ir tad, kad īsā laika periodā ar tevi cits pēc cita notika sīki, bet ļoti patīkami notikumi, kas ar smaidu uz lūpām vēl ilgi atgādināja par sevi.

Var būt neskaitāmi daudz variantu: jūs tikai gatavojaties satraukt milzīgās rindas dēļ pie kases, un jūsu priekšā uzreiz atveras otra; un tad ļoti pievilcīgs svešinieks smaidot pasniedz roku, palīdzot viņam izkāpt no autobusa; vai noskaņojies uz nākamo kvestu “novieto mašīnu pagalmā” un uzreiz deguna priekšā ir brīva vieta.

Lasi vēl: 5 zīmes, kas paredz veiksmi: tautas zīmes, kurām ticēja mūsu senči daudzus gadus

Galvenais ir redzēt šos skaistos sinhronos brīnumus un noteikti pateikties viņiem par tiem. Arī Visums gaida zīmi, ka esat gatavs pieņemt tā dāvanas un iespējas, ko tas sūta. Un es nevaru iedomāties neko labāku par sirsnīgu “paldies”!

Rūpējieties par sevi un ļaujiet pārmaiņu pazīmēm nepamanīt jūsu uzmanību un ļaujiet baltajai svītrai pastāvēt mūžīgi.

 

Leave a Comment