3 iemesli, kuru dēļ tava mīļotā var tevi piekrāpt. Vīrieši, lieciet aiz auss, jo pretējā gadījumā nāksies rūgti nožēlot

Otrais iemesls

Kad sieviete zaudē mīlestību pret savu galveno partneri. Viens no galvenajiem cēloņiem, kāpēc dāmas sper sānsoļus, ir vēlme izkļūt no attiecībām, kas liek viņām justies kā sprostā. Bieži vien sievietes aiziet “pa kreisi”, ja ir attiecībās ar partneri, kurš šķiet labs cilvēks, bet ir kontrolējošs, nospiedošs vai emocionāli nepieejams.

Sieviete var mēģināt kaut ko mainīt, bet – ja šie centieni beidzas bez panākumiem, viņa galu galā zaudē mīlestību, cieņu un pieķeršanos pret pastāvīgo partneri un sāk meklēt apmierinājumu citur.

Bieži vien šādas sievietes saka kaut ko šādu: “Viņš ir labs puisis, bet es esmu nelaimīga”. Tādēļ viņas var uzvesties tā, lai attiecības izbeigtu.

Daudzas sievietes emocionāli pamet savus partnerus ilgi pirms fiziskas attiecību izbeigšanas. Ja ņemsi vērā šo apsvērumu, daudzas sieviešu rīcības iezīmes uzticības jautājumos kļūs acīmredzamākas.

Pētījumi liecina, ka mūsdienās sievietes arvien biežāk ir iniciatores attiecību izbeigšanai un pēc šķiršanās ir laimīgākas nekā vīrieši.

Trešais iemesls

Situatīvi faktori. Vairākas sievietes neuzskata savu pašas laimi par pietiekamu iemeslu, lai sarautu sliktas attiecības.

Lai risinātu problēmu, viņas rod mierinājumu sānsoļos. Šīm sievietēm neuzticība partnerim var šķist veids, kā saglabāt atklātas iespējas un nodrošināt, ka viņas netiek ievainotas vai pamestas. Galu galā sievietēm nepieciešams justies drošībā un aizsardzībā. Un, ja drošība tiek apdraudēta, piemēram, strīda gadījumā ar partneri, viņas nereti var meklēt uzmanību citur.

Citiem vārdiem sakot, ikreiz, kad tu ķildojies ar savu dzīvesbiedri vai jūsu starpā rodas nesaskaņas, tu vari burtiski “iegrūst” savu sievieti cita vīrieša skavās. Partnere izmantos trešo pusi kā pārejas posmu attiecībās ar tevi. Esi vērīgs!

Lasi vēl: “Decembris visiem parādīs, kur vēži ziemo”: sinoptiķi sniedza prognozi par ziemas sākumu

Ja šajā rakstā izklāstītā informācija tev noderēja, laipni lūgts dalīties komentāros. Īpaši, ja esi vīrietis!

Leave a Comment