28 gadus vecais reperis miris pēc kritiena uz skatuves; simtiem cilvēku bija spiesti redzēt traģēdiju

Kāds pavisam jauns reperis uzstāšanās laikā pēc kritiena no skatuves miris. Mūziķim bijis vien 28 gadi. Ģimene ir dziļās sērās un šajā laikā vēlas tikt netraucēta. 

 

Reperis Kosta Tičs miris pēc samaņas zaudēšanas tieši uz Ultra Festival skatuves. Dienvidāfrikas mūziķim bija 28 gadi. Par to ziņo izdevums NME.

Kosta Tičs uzstājās Nasrec Expo centrā Johannesburgā Ultra festivāla ietvaros, kad viņš pazaudējis samaņu tieši uz pašas skatuves. Viņa ģimene apstiprināja, ka viņš miris neilgi pēc tam.

“Ar dziļām sāpēm mēs esam spiesti atzīt viņa nāvi,” tuvinieki rakstīja Instagram. “Nāve ir traģiski pieklauvējusi pie mūsu durvīm, atņemot mums mūsu mīļoto dēlu, brāli un mazdēlu Konstantinu Cobanoglu, kuru Dienvidāfrika mīlēja un dievināja ar viņa skatuves vārdu Kosta Tičs,” teikts paziņojumā.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām aprīlī gaidāmi pārsteidzoši notikumi: Pāvela Globas viedoklis

Kosta Tičs savu karjeru sāka kā fona dejotājs, bet vēlāk kļuva par reperi. Viņš nesen sadarbojās ar mūziķa Akon ierakstu kompāniju Konvict Kulture. Akons piedalījās arī Costa Tič dziesmas “Big Flexa” remiksa ierakstā.

 

Leave a Comment