25.07- svarīga diena, lai atbrīvotos no problēmām fiziskajā un garīgajā plānā. Tomēr ir jāizdara šis!

Citiem vārdiem sakot, ja vēlaties harmoniju ar savu otro pusīti – dzeriet šķidrumu no viena trauka.

Ja vēlies ar kādu izlīgt – organizē visu tā, lai tu un šie cilvēki dzertu vismaz malku no vienas tases.

25. jūliju aizvadi rituāli sakopjot savu mājokli – tas ir, ne tikai kaut ko sakārtot, vicināt slotu. Var veikt mitro tīrīšanu visos stūros, izdzenot no mājokļa visu netīrību un nekārtību. Tu vari skaļi teikt tādus vārdus kā: aiziet prom nepatikšanas un nelabvēlīgi laikapstākļi utt.

Nē, runa nav par kādu īpašu burvestību.

Runa ir par to, kā un kur novirzīt savu enerģiju. Kā koncentrēties.

 

Tas pats attiecas uz attīrošu vannu.

Dziednieka Haurvata dienā ir labvēlīgi peldēties dabīgos avotos, ieliekot enerģiju vārdos: “Es ļauju Haurvata dziedinošajam ūdenim dziedināt manu iekšējo un ārējo, es atvados no visa sliktā/ sāpīgā/ rūgtā/ negatīvā/ kas traucē man būt laimīgam”.

Šajā periodā ir nelabvēlīgi stresot, strīdēties, būt neapmierinātam, bārt bērnus, sūdzēties par dzīvi, apmelot, nosmērēt karmu jebkādiem līdzekļiem. Tāpēc izvairieties no šādām darbībām un pat attieksmēm visos iespējamajos veidos.

Tiek atklāts, ka daļa informācijas nav patiesa sakarā ar jūrā pazudušo ūdens motociklistu

Šodien ir ļoti labi atbrīvoties no visa, ko vēlējies pabeigt un izņemt no savas dzīves (attiecības, nemīlēts darbs utt.).

Lasi vēl: Ar ko barot burkānus tieši tagad, lai tie augtu lieli un saldi: ne visi dārzkopji zina, kad jādara jūlija beigās

Šajā dienā ir ļoti noderīgi vākt ārstniecības augus un gatavot no tiem tējas un novārījumus. Ir lietderīgi dzert novārījumus, tējas, kompotus un citus dzērienus, kas pagatavoti no dabiskas augu izcelsmes produktiem. Vizualizējiet, kā izdzertais šķidrums iekļūst katrā jūsu ķermeņa šūnā un dziedē, atjauno to.

Meditācijas, attīrīšanās un garīgās prakses, sirsnīga piedošana saviem ienaidniekiem šajā dienā jūsu dzīvē ienesīs harmoniju un dziļu garīgu atjaunošanos.

 

Leave a Comment