23. novembris ļoti negatīva diena, vakars pats bīstamākais! Kas jādara, lai iegūtu aizsardzību šai dienā

Drīz būs Jauns Mēness, un pēdējā diena pirms šīs mēness fāzes iestāšanās parasti ir grūta. Vēl jo vairāk šoreiz, kad Mēness ir Skorpiona zīmē. Šajā dienā būs nestabila, spēcīga enerģija, retrogrādais Marss būs negatīvā aspektā ar Neptūnu.

Astroloģiskā prognoze 23. novembrim:

Sākšu ar svarīgu padomu. Es domāju, ka šī frāze nevienam neko sliktu neizdarīs, taču palīdzēt gan tā var. Un jebkāda palīdzība nebūs lieks. Pārkāpjot mājas vai citu telpu slieksni, saki: “Mans eņģeli, nāc man līdzi, tu esi priekšā, es aiz tevis!” Šādi vari uzrunāt arī sev mīļo cilvēku sargeņģeļus, piemēram: “Irinas, manas meitas, eņģeli, ej viņai līdzi, tu esi priekšā, viņa ir aiz tevis!”

Iepriekš minēto astroloģisko apstākļu ietekme ir nepārprotami nelabvēlīga, to var redzēt gan tavā noskaņojumā, gan arī sabiedrībā. Cilvēki kļūst nervozāki, viegli zaudē savaldību, ir agresīvāki, un dažreiz mēs paši darbojamies kā negatīvu emociju rosinātāji.

Tāpēc 23. novembrī esi gatavs un esi iecietīgāks. Šai dienai raksturīgs būs apjukums galvā un papīros, izkliedēta uzmanība pie stūres, un būs liels traumu risks.

Matu griešana: 23. novembris ir slikta diena matu griešanai, jo šī darbība var piesaistīt negatīvismu, kas ietekmēs veselību.

Matu krāsošana: var radīt enerģijas zudumu.

Nauda un aktivitātes: diena būs neveiksmīga daudzās lietās, tāpēc, ja iespējams, pārplāno tikšanās, sarežģītus finanšu darījumus. Savu naudu paturi pie sevis, nav ieteicams aizdot.

Veselība: 23. novembris ietekmēs vispārējo ķermeņa tonusu, palielinās traumu risku, būs nervoza realitātes uztvere.

Lasi vēl: 3 bezbailīgākās zodiaka zīmes: ”Gatavas kaut no policijas bēgt dēļ adrenalīna”

Mājas: šī diena ir lieliski piemērots laiks fiziskai un enerģētiskai attīrīšanai. Atbrīvojies no nevajadzīgiem niekiem, attīri savas domas un mājas telpas. Dedzini sveces.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Tutoriels sur gate.io</cite>

    Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

  • <cite class="fn">gate.io türkiye</cite>

    I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

Leave a Comment