23.-24. jūlijs ir īpaša ūdens attīrīšanas un bēdu novēršanas diena, jo šajā dienā ūdenim piemīt kas īpašs

 

Šajā dienā ir nepieciešams peldēties dabīgā avotā – tā jūs nomazgājat no sevis visu iekšējo un ārējo negatīvismu. Ir arī labi nokļūt lietū.

Ja nav iespējas peldēties ūdenstilpē zem klajas debess – ejiet vannā vai dušā, dodieties uz pirti. Svarīgi ir pēc peldes (jebkuras peldes – iekštelpās vai dabīgā ūdenstilpē) uzvilkt jaunas drēbes.

Ļoti labvēlīgi ir ienest mājās liliju pušķi. Izkaisiet dažas liliju ziedlapiņas uz durvju sliekšņa un uz palodzēm. Tiek uzskatīts, ka tas mājoklim nesīs bagātību, labklājību un laimi.

Svarīgi ir arī izrunāt savas bēdas un garīgās raizes pie dabiska ūdens avota (ūdenim jābūt tekošam, nevis stāvošam). Ja šādas iespējas nav, tad pie tekoša ūdens (piemēram, no krāna). Pēc tam nomazgājiet seju un noslaukiet to ar jaunu dvieli (varat izmantot jaunu salveti vai kabatlakatiņu).

Tomēr šis nav pats galvenais..

 

 

Ardvisura Anahita ceļš ved caur zināšanām uz harmoniju. Tāpēc ir ļoti svarīgi trešās Gahanbaras svinību laikā pieņemt visu un visus tādus, kādi tie ir. Nemēģinot mainīt, labot.

Ir svarīgi iemācīties skatīties, pieņemt, atzīt, ļaut visam būt. Pētiet sevi, pētiet pasauli un citus cilvēkus. Bez vardarbības vai pretošanās, bez mēģinājumiem attaisnot vai uzspiest savu gribu. Esiet empātiski un uzmanīgi.

Izsakiet vēlmes un lūdziet augstākiem spēkiem tās piepildīt. Ja jūsu sirds ir tīra un jūsu vēlmes nevienam nekaitē, tās noteikti piepildīsies.

Šī Pilnmēness laikā pastāv liela varbūtība, ka izmaiņas skars personīgo un sabiedrisko dzīves sfēru. Personīgajā dzīvē tie var attiekties uz laulību (priekšlikumu vai otrādi, attiecību pārtraukšanu), bērnu piedzimšanu.

Ja jūs novērtējat savas attiecības un baidāties tās pazaudēt, tad tagad ir ārkārtīgi svarīgi saglabāt līdzsvaru starp “vajadzīgo, steidzamo, darbam utt.”. un “ģimene”.

Neatkarīgi no tā, kādi termiņi jums ir, neatkarīgi no tā, ko vasarnīca aicina novākt – vienmēr atcerieties, KAM jums tas viss ir vajadzīgs. Neupurējiet savus mīļotos – dzīvē tādu prioritāšu nav. Var un vajag darīt svarīgas, steidzamas, noderīgas lietas. Bet ne par sliktu mīļajiem

🌕 Enerģētiski 2024. gada 23. jūlijs ir tik spēcīga diena, ka noliks noteiktus nosacījumus jūsu nākotnes realitātei. Tāpēc, ja jums ir vajadzīgas labas ziņas un notikumi, ļoti mēģiniet pavadīt šo datumu pacilātā noskaņojumā.

Lasi vēl: Iemācījāmies sālīt gurķus, izmantojot sauso sālīšanu: gatavi 5 stundās. Tie ir kraukšķīgi, smaržīgi – un neticami gardi

Dari to, kas tevi iedvesmo un rada labu garastāvokli. Izvairieties no cilvēkiem un vietām, kas var likt jums justies nemierīgi.

🌕 Šis pilnmēness daudziem cilvēkiem dos enerģiju, lai paveiktu īstus varoņdarbus. BET! Var traucēt nespēja pateikt “nē” tukšām aktivitātēm, vilcināšanās un citi cilvēki, kuriem vienkārši nav ko darīt un kuri vēlas mazliet apēst tavu laiku un nervus.

Celmu likvidēšana bez rakšanas un tehnikas: pieredzējuša dārznieka vectēva triks

Tāpēc ir SVARĪGI šajās dienās pieklājīgi, bet stingri aizstāvēt savas robežas un spēt uzkāpt uz rīkles savai vilcināšanās un pašsabotāžai. Esi mērķtiecīgs. Palieciet motivēti. Un viss jums būs vienkārši burvīgi!

 

Leave a Comment