2022. gadā dzērājšoferis notrieca ģimeni, diemžēl bērns neizdzīvoja; iedzīvotāji šobrīd dusmīgi redzot šo ainu avārijas vietā

2022. gada sākumā kāds dzērājšoferis notrieca uz gājēju pārejas ģimeni, diemžēl mazā meitenīte neizdzīvoja. Šobrīd Pļavnieku iedzīvotāji ir ļoti neapmierināti redzot šādu skatu avārijas vietā. 

2022. gada sākumā Andreja Saharova ielā, Rīgā uz gājēju pārejas kāds autovadītājs, alkohola reibumā, notrieca ģimeni un aizbēga no notikuma vietas. No gūtajām traumām dzīvību zaudēja maza meitene.

 

Pēc aptuveni pusotra gada par nelaimi liecina vien turpat ielas malā saliktās mīkstās rotaļlietas, aizdegtās sveces un svaigie ziedi. Tomēr daļai iedzīvotāju rodas jautājumi un arī pat nepatika, vai tiešām ir nepieciešams uzturēt šādu piemiņas vietu vēl joprojām.

Lasi vēl: Aleksandrs Šeps pastāsta savu prognozi: 5 zodiaka zīmes, kuras augustā kļūs bagātākas

“Kāpēc man būtu katru dienu uz šīs ielas jāskatās uz ceļa malā saliktajām mantām un citām lietām? Es saprotu, ka notikusi nelaime, bet vai šīs mantas te stāvēs mūžīgi? Tās ne tikai novērš uzmanību autovadītājiem, bet arī tomēr piesārņo mūsu apkārtni,” stāsta kāda vietējā iedzīvotāja.

Likumsargiem tika uzdots šis jautājums, tomēr viņi ir atbildējuši, ka nekādu pārkāpumu šeit nesaskata. Situācija ir korekta un nekādu piesārņojumu draudu dabai neesot.

 

Leave a Comment