2. decembris ir smaga diena. Lūdz palīdzību ūdenim, jo šajā dienā ūdenim piemīt īpašas spējas

Dominē 9. Mēness diena, ar kuru mēs mostamies un par pamatu ņemam šīs dienas enerģiju. 2. decembrī ir īpašs laiks, kad ūdenim piemīt spēcīga enerģētika. 

Prognoze 2.decembrim

Mēness Aunā veicina impulsivitāti un dažreiz dod agresiju. Līdz 4.decembrim mūs aktīvi ietekmē nedraudzīgi aspekti. Tie var neietekmēt personīgos rādītājus, bet var ietekmēt kādu vidē, bet mēs tik un tā pastāvīgi komunicējam un esam savstarpējās attiecībās ar cilvēkiem.

Tāpēc ieteikumi paliek nemainīgi: apiet konfliktus, novēlēt sev pozitīvu dienu un pārbaudīt svarīgu informāciju, jo zvaigznes rāda, ka gaidāms kas īpašs šajā laikā!

Lasi vēl: 39 gadus vecajam, izcilajam aktierim diemžēl atklāj Alcheimera slimību; lūk, kā aktieris to komentē

Krāpnieki šobrīd ir diezgan aktīvi, un daudzi cilvēki šādi nokļūst nepatikšanās, tāpēc nestāstiet pārāk daudz nesaprotamiem cilvēkiem, nesniedziet savus datus pa tālruni, šādi jūs netiksiet apkrāpti.

Vakarā kļūst vieglāk, ar mums sāk mijiedarboties labvēlīgākas 10. Mēness dienas enerģijas. Ļaujiet sev atpūsties un relaksēties vakarā. Vakars ir piemērots atpūtai.

Iegaumējiet, ka šodien ūdens ir jūsu draugs. Ūdenim piemīt vēl neredzēts spēks. Šodien īpaši svarīgi ir lietot ūdeni, jo ūdens palīdzēs jums pret visām kaitēm.

 

Leave a Comment