19.augusts tiek uzskatīts par vienu no gada spēcīgākajām dienām, kad ir iespēja pievilināt veiksmi sev

2024. gada 19. augusts ir tā diena, kad visas savas jau izdarītās darbības savienojam sistēmā, lai saskatītu notikumu kopsakarību un saprastu, cik netradicionāli, pat pretēji vispārpieņemtajām normām, bet skaisti un dzīvespriecīgi varam sasniegt mūsu mērķi.

Pienāk laiks, kad prāts un jūtas ir harmonijā, kopībā, un mēs varam SKAIDRI uztvert apkārtējo realitāti, redzēt un dzirdēt norādes no apkārtējās pasaules.

Pilnmēness laiks

19.augustā plkst.00:34 pēc Latvijas laika sāksies 15.Mēness diena, kad Mēness atradīsies zīmē Mežāzis un šajā dienā ilgs līdz plkst.21:25 pēc Latvijas laika.

15. Mēness diena ir Pilnmēness laiks.

Pilnmēness maksimums, kad Mēness un Saule atradīsies viens otram pretī, grāds grādam, notiks plkst.21:25 pēc Latvijas laika. Izdomāsim, kā mēs varam izmantot šo dienu? Bet kā vienmēr kārtībā, sakārtojot visas šī pasākuma mozaīkas sastāvdaļas.

Pilnmēness

Saules pilnībā izgaismota, mūsu iekšējās pasaules karaliene, mūsu emociju un stāvokļu saimniece, šajā dienā ir pilnībā redzama visā savā krāšņumā. Abas karaliskās planētas – Saule un Mēness – šajā dienā ir līdzvērtīgi spēkos un dalās savos spēkos ar mums.

Mēness

tās ir mūsu jūtas un priekšnojautas, kas izpaužas mūsu darbos, KĀ mēs šos darbus darām, ar kādu noskaņojumu un ar kādām cerībām.

Šajā dienā viņi nestrīdas, bet atbalsta viens otru. Tas nozīmē, ka šis ir labākais laiks, lai uzsāktu ko jaunu un svarīgu – jebkuru projektu, māju un savas dzīves celtniecību, ģimenes dibināšanu, amata ieņemšanu. Tā saka Vēdas – senākie svētie raksti, kas saglabājušies līdz mūsdienām, nepārrakstīti.

MEŽĀZIS

kurā līdz 2024. gada 19. augusta plkst. 16:30 pēc Latvijas laika notiks 15. Mēness diena,
par veiktspēju un stabilitāti;

par praktiskumu un taktu;

par savaldību un piesardzību.

Arī zīme Mežāzis ir saistīta ar spēju strādāt pacietīgi, pat ja tas ir grūti un ne pārāk patīkami.

ŪDENSVĪRS

uz kuru virzīsies Mēness un kur būs Pilnmēness virsotne, tas

par konsekvenci un attiecībām;

par zināšanām pirms laika;

par matērijas un pat eksistences transformāciju.

Zvaigžņu zīme Ūdensvīrs ir par pārmaiņu vēju un mistisku spēku, lai šīs pārmaiņas ieviestu.

Pēdējā mēneša laikā uzkrātā garīgā enerģija ir jāizdala darbam un sistēmu izlaušanai.

Ja jūs nezināt, ko darīt vai pat par ko es runāju, tad vienkārši atrodiet cilvēkus, kuriem varat palīdzēt. Bet ne tikai mazgājiet un barojiet tos, lai gan tas ir apsveicami, bet arī palīdziet attīstībā, ieviešanā, kaut kā iemiesojumā.

Palīdzi citiem izveidot sistēmu. Un tu būsi tas, kurš palīdzēs viņiem veikt izrāvienu. Jūsu nervu ķēdes noteikti “pamodīsies” šajā laikā, un jūs sapratīsit, ko es šeit rakstīju un kas jums jādara.

Pilnmēness izgaismo to, kas parasti slēpjas mūsu zemapziņā un ļauj ieraudzīt un pieņemt to, kas ir apslēpts, kaut kādu iemeslu dēļ aizmirsts un varbūt pat slepens.

Lasi vēl: “Parādīs savu apņēmību”: 3 zodiaka zīmes 2024. gada rudens sākumā veiks lēcienu uz priekšu

Jūsu noslēpumi, noslēpumi un metodes, kas jums vajadzīgas, tiks atklātas, izmantojot šos jautājumus, kurus es uzdevu iepriekš, un palīdzot citiem.

VISS šajā dienā, visi vārdi, darbības, domas, jūtas liek domāt, kā, izprotot cēloņu un seku attiecības, pārveidot dzīvi un ātri pārvietoties starp dažādiem jebkuras sistēmas līmeņiem.

Ko darīt šajā dienā, lai saņemtu norādes no Visuma?

Centieties kaut ko izdarīt ar savām rokām. Sazinieties ar brāļiem/māsām un klasesbiedriem, kolēģiem un pat kaimiņiem. Un komunikācijas laikā esiet viņiem līdzvērtīgi. Tas ir, sazinoties ar klasesbiedru, nekļūsti par direktoru, skolotāju, māti, šajā brīdī esi tā, kas mācījās ar šo cilvēku vienā klasē.

 

Leave a Comment