19.08.24 īpašais negaidītu pārmaiņu, spēcīgu attiecību un super ideju pilnmēness: ko darīt un kā pavadīt laiku uz labu

Pirmdien, Mēness valdītā dienā, notiks vasaras pēdējais Pilnmēness. Pilnmēness maksimums – 21:25 pēc Latvijas laika. Šo minūti var un pat vajag izmantot, lai formulētu savu vissvarīgāko vēlmi un patieso nodomu, kura īstenošanai tu esi gatavs rīkoties un uzņemies pilnu atbildību par tās īstenošanu.

Burvju Meistars ir sagatavojis dažus noderīgus padomus, lai unikālā spēcīgā enerģija nepaietu velti un netiktu izniekota intrigās, skandālos, pēkšņās vēlmēs sakārtot lietas vai sajaukt lietas.

Pilnmēness ietekme sākas trīs dienas pirms maksimuma un turpinās aptuveni trīs dienas pēc tam.

Tāpēc šobrīd ir ļoti svarīgi uzraudzīt Zilo jeb Sturgeon Mēnesi (tā sauc šo augusta pilnmēnesi), pareizāk sakot, metamorfozes, kas notiek iekšā.

Enerģijas ir ļoti intensīvas un ne tik vienkāršas, jo Pilnmēness notiks Ūdensvīrā, un tas vienmēr ir par kaut ko ļoti unikālu, noslēpumainu, mīklainu un pat dīvainu.

Daudzi jau sevī jūt kaut ko tādu, kas prasa pārmaiņas un aktīvu rīcību. Dažiem tas asociēsies ar tādu kā “atgriešanos” – domas aiziet pagātnē, daži sen aizmirsti cilvēki atgriežas un dod solījumus, kas tika gaidīti toreiz, toreiz… Tie solījumi, kas bija aktuāli savā laikā un tavā laikā.

Noteikti pievērsiet tam uzmanību, lūdzu.

Tagad būs arī super ideju un atziņu plūsma. Dabiski, ka tie, kas dzīvo, domā, jūt, nemitīgi virzās uz priekšu, nebaidās no pārmaiņām un nekavējas izmest to, kas ir nevajadzīgs.

Daudziem šis periods izraisīs nepamatotu agresiju, dusmas un emocionālu nestabilitāti. Šie cilvēki it kā jūt, ka kaut kas notiek, taču viņi nevēlas iedziļināties sevī, tāpēc rūpīgi meklē objektus, lai izsūknētu enerģiju.

Katrs no mums ir savas dzīves mākslinieks. Un katrs no mums izvēlas krāsas, audeklus, ainavas un apjomus.

Mēģiniet izveidot savas dzīves attēlus tā, lai jūsu acs priecājas, dvēsele dzied, un jūsu sirds justos apmierināta un piepildīta.

Ūdensvīrs vienmēr ir saistīts ar iedvesmu. Tāpēc šajā periodā ir svarīgi nekoncentrēties uz ārējo, bet gan uz iekšējo, uz sevi. Mēģiniet sajust, kur jūs sauc jūsu sirds, intuīcija un patiesais Es: ko viņi vēlas?

Radošas idejas šobrīd ir īpaši gaidītas. Noteikti pierakstiet visu, kas ienāk prātā. Vēl labāk, nekavējoties speriet nelielu soli īstenošanas virzienā.
Noteikti sakārtojiet savu māju, iztīriet sevi ar sāli, dzeriet vairāk zāļu tējas, nepārkāpjiet rutīnu un nelietojiet pārmērīgi šķebinošas lietas. Labāk tagad nepieskarieties nepatīkamajām lietām.

Lasi vēl: Dārzs kā rozā, pūkains mākonis: iestādiet tādu savā dārzā un visi kaimiņi jums nāks prasīt, kas tas ir par skaisto brīnumu!

Šajā periodā īpašu uzmanību vēlos pievērst komunikācijai. Esiet ļoti uzmanīgs attiecību noskaidrošanā, jo retrodzīvsudrabs nesnauž. Kādam, pamatojoties uz Mēness enerģijām, var vienkārši ienākt prātā šķirties ar cilvēku.

Precīzi pārbaudiet, vai esat visu izsvēruši, vai tas ir apzināts solis, vai tas ir tikai emociju un īslaicīgu kaprīžu avots.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment