19.08.24 īpašais negaidītu pārmaiņu, spēcīgu attiecību un super ideju pilnmēness: ko darīt un kā pavadīt laiku uz labu

Jo jūs varat sabojāt lietas, kuras vēlāk nevarēsit labot. Noteikti pārbaudiet savas mīlestības spēku un partnera pieņemšanu. Nesalauz gabalos to, kas tev ir svarīgs.

Un mierīgi ar pateicību atlaidiet nesvarīgo, lai satiktu to, kas patiešām ir jūsu. Rūpējieties par savu veselību un rūpīgi uzraugiet savas domas šajā periodā. Skatieties, ko sakāt.

Var teikt nedomājot, bet ļoti nopietni aizvainot otru cilvēku. Vai arī varat izmantot vārdu, lai iznīcinātu jauno brīnišķīgo situāciju.

Mēģiniet pavadīt vairāk laika ārpus telpām, darīt kaut ko noderīgu un izdevīgu sev, pievērst uzmanību radošumam, iedvesmot sevi ar skaistumu un interesantām lietām.

Tīriet māju ar svecēm, apzvaniet telpu ar zvanu. Uzlādējiet mēness ūdeni pirmdienas vakarā. Un no rīta, kad pasaki savu vēlēšanos, izdzer to ar smaidu uz sirds.

⚡️ Atjauniniet savas ierastās pieejas problēmu risināšanai. Sāciet skatīties uz situāciju un notikumu figūrām no visām pusēm, nevis tikai no tā punkta, no kura jūs vienmēr esat skatījies.

Jā, pat ja tas darbojās iepriekš. Bet tagad ir svarīgi iemācīties meklēt vismaz divas iespējas. Ir vismaz divi plāni. Izmēģiniet dažādas metodes un metodes. Uzlabojiet mehāniku. Paplašiniet savas zināšanas un robežas.

 

Lasi vēl: Šīm zvaigžņu zīmēm ir svarīgi savienoties 2024. gada augustā un ja tas notiks mīla būs mūžīga

⚡️ Padomā, no kā vari atteikties brīvprātīgi. Kas ir tavā dzīvē, kas jau ir nospēlējis savu lomu, bet tu joprojām turies pie tā. Sāciet izjaukt savu dzīvi bez Visuma speršanas.

Iespējams, tava labā griba pasargās tevi no nepieciešamās, bet brutālās augstāko spēku iejaukšanās. Esiet uzmanīgs. Iespēju robežās. Dažreiz mazs solis nozīmē vairāk un ir vairāk vērts nekā daudzi lieli.

 

Leave a Comment