18.08.2024 ir Pilnmēness laiks: nedari šīs 5 lietas mājās pretējā gadījumā ir iespēja 9 gadus pavadīt nabadzībā

Pilnmēness atkal ir Mežāzī – un dienas enerģija būs neticama. Mazākā kļūda, darbs, vārds, kas novirzīs dienas enerģijas nepareizā virzienā, to sabojās – novedīs pie zaudējumiem, problēmām un pat traģēdijām vismaz 9 gadus.

Kāpēc 9 gadi? Un es atkārtoju vēlreiz – enerģijas ir tik spēcīgas, ka to izkropļojumu, bojājumu sekas jebkurā dzīves jomā ilgs un pakāpeniski izgaisīs / pašlabosies un atjaunosies / apmēram 9 gadus.

Mūsu darbi, domas un vārdi ietekmē enerģiju ceļus, virza tos, aptur vai stiprina. Tāpēc daži darbi un vārdi var būt izšķiroši labklājīgas dzīves radīšanai, bet citi var pilnībā iznīcināt svarīgas dzīves jomas.

Raksta beigās būs īpašs rituāls, kas palīdzēs ātri izlabot kļūdu, ja kādu no uzskaitītajām lietām esi izdarījis tu vai tava mājsaimniecība.

Esi uzmanīgs un nedari šīs 5 lietas mājās! Pilnmēness laikā:

Ar mīlestību pret visiem.

PIRMAIS – neskaties spogulī uz savu atspulgu/acīm/, kad tev ir slikts garastāvoklis, kaut kas sāp, vai nepatīkamas sarunas brīdī sastrīdies.

OTRĀ – nedari neko jaunu par savu naudu – nevajag jaunus maciņus, krājkasītes, atver jaunas kartes. Ja jūs iegūstat pilnīgi jaunas monētas vai banknotes, labāk tās nebāzt makā ar citu naudu.

TREŠĀ – nelauzt, neplēst ar rokām to, ko var izdarīt ar speciālu instrumentu palīdzību. Jūs nevarat salauzt ēdienu ar rokām, jūs nevarat saplēst diegu un audumu ar rokām.

CETURTĀ – esi uzmanīgs ar savām drēbēm – no neatminamiem laikiem tika uzskatīts par sliktu zīmi vasaras pilnmēness laikā nomest drēbes uz grīdas / zem kājām / vai uzvilkt kaut ko no iekšpuses.

PIEKTAIS – svarīgi! Uz galdiem aizliegts atrasties: aizdegtām svecēm / nedegtām /, vaļīgām monētām un banknotēm, no grīdas vai zemes paceltu lietu, zemi, nokaltušiem un panīkušiem augiem, kaili zari / sausi/, krusti, saplēsti un sadalītas, salauztas lietas, spoguļi.

 

KAS JĀDARĪT NEKAVĒJOTIES, JA DAŽA NO TURPMĀKĀ NOTIEK MĀJĀS?

Ielejiet glāzi ūdens / ne daudz / un stāviet pie ārdurvīm / ar muguru pret durvīm /. Trīs reizes pačukstiet vārdus virs ūdens.

Pēc tam apbrauciet pulksteņrādītāja virzienā pa visu dzīvokli un pie katra loga un katrām durvīm ar labo roku izsmidziniet ūdeni no glāzes.

Pabeidziet savu pastaigu pa dzīvokli pie ārdurvīm un vēlreiz trīs reizes sakiet vārdus virs ūdens.

Ielejiet atlikušo ūdeni ziedos / uz zemes /

ŠEIT IR RITUĀLIE VĀRDI!

Neaizmirsti komentāros uzrakstīt pateicības vārdus, jo šādas zināšanas tiek pasniegtas kā pateicības dāvana.

PILNMĒNESĪ, KO ES VĒLOS – ES SAŅEMŠU VISU!

KAS BIJA BOJĀTS – TIKS LABOTS!

Lasi vēl: Nopietnas sekas: 2024. gada 16. augustā spēcīgs izvirdums uz Saules pāraugs magnētiskā vētrā 

KAS BIJA MAZ – NĀKS DUBULTĀ KLĀT!

KO ES ĻOTI VĒLOS – TAS PARĀDĪSIES DRĪZ!

 

Leave a Comment