07.07.2024 ir laimīgo septiņnieku diena. Kā pareizi rīkoties, lai noķertu veiksmi un labklājību aiz astes

Septītais jūlijs – 07.07 – ir īpaša diena, ko pavada septītnieku maģiskā enerģija. Šis unikālais datums aicina mūs atvērt sevi jaunām iespējām un piedzīvot laimi un panākumus.

Skaitlim septiņi ir harmonijas, izaugsmes un veseluma simboliska nozīme. Tas ir saistīts ar septiņām mūzikas notīm, septiņām varavīksnes krāsām un septiņiem cilvēka enerģijas centriem, kas pazīstami kā čakras.

Ir vērts pievērst uzmanību zīmēm, ko mums sniegs Visums. Tās norādīs uz jaunām iespējām un vedīs uz panākumiem. Ja jums ir kāda lolota vēlēšanās, izpildiet to ar īpašu uzmanību un ar nodomu to pastāvīgi piepildīt.

Savas vēlmes mēs izteiksim īpašās, svētās, spēcīgās minūtēs: kad pulkstenis rādīs 07:07 no rīta vai vakarā. Šajā laikā koncentrējiet savu enerģiju, uzmanību, izsakiet savu lūgumu un viegli nosūtiet to uz Debesu Kanceleju.

Maģisko darbību obligāti jāpabeidz ar pateicības vārdiem. Pilnīgi spontāni, no sirds.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

Septītais jūlijs ir arī atpūtas un pašattīstības laiks. Izmantojiet šo dienu dziedināšanai, attīrīšanai. Pavadiet vismaz kādu laiku vientulībā, lai iegrimtu savās domās, sajustu harmoniju ar savu iekšējo pasauli. Šajā dienā tavas domas var kļūt par iedvesmas avotu, parādīsies interesantas idejas.

Ir jāsaprot, ka nākamais mēnesis būs piesātināts ar īpašu maģiju. Ir svarīgi atcerēties, ka ne viss nāks uzreiz un bez piepūles. Jūlijā, septītnieku mēnesī, ir iespējams īstenot iecerētos nodomus – gan tos, kurus izsakām skaļi, gan slepenos, kas paliek mūsos.

Galvenais ir saglabāt ticību un nelokāmu pārliecību par savām spējām.

Lasi vēl:  Sagatavojiet savu maku: ir atklātas jūlija dienas, kurās šīs zvaigžņu zīmes visvairāk nopelnīs naudu

Dažkārt ir noderīgi atcerēties, ka mūsu negatīvajām domām un pārliecībai ir lielāks enerģētiskais spēks nekā pozitīvajām. Tāpēc jūlijā ir svarīgi būt modriem attiecībā uz savām domām, izvairīties no koncentrēšanās uz negatīvismu, lai nepiesaistītu to savā dzīvē.

Ja tu vērsies ar lūgumu pie augstākiem spēkiem, tev patiesi jātic, ka esi tā piepildījuma cienīgs un ka tev tiks palīdzēts. Nenoteiktība un vilcināšanās var neitralizēt jūsu centienus vai pat vērsties pret jums.

 

Leave a Comment