Ir tikai viens aizliegums! Noskaidrots, ko princis Viljams un Keita Midltone saviem bērniem neatļauj darīt ne mājās, ne sabiedrībā

Foto – ekrānuzņēmums

Britu karaliskās ģimenes bērnus, kad viņi piedalās publiskos pasākumos, vēro miljoniem cilvēku, un viņi bieži vien uzvedas ļoti labi. Izrādās, tam ir savs noslēpums!

Daļēji tas skaidrojams ar to, ka Velsas princese ir ļoti uzmanīga mamma un izmanto vairākus gudrus trikus, ko pārņēmusi no sava vīra leģendārās princeses Diānas, kas pāragri devās aizsaulē.

Keitas Midltones zelta likums, kas attiecas uz prinča Džordža, princeses Šarlotes un prinča Luisa audzināšanu, ir stāsts par sirsnību.

Izdevuma “Hello!” karaliskās ģimenes eksperts: “Analizējot tā laika fotogrāfijas ar princesi Diānu un šā brīža fotogrāfijas ar Velsas princesi, ir redzams, ka viņas abas ir ļoti sirsnīgas ar saviem bērniem.

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

To apliecinājuši arī vairāki pils darbinieki – kad Keita ir mājās ar saviem bērniem, viņa ir kā viena no “visparastākajām mammām”.

Foto – ekrānuzņēmums

Kāds draugs medijiem pastāstījis, ka “aiz slēgtām durvīm” 42 gadus vecā Keita Midltone ir “stingra mamma”, taču viņa vienlaikus ir ļoti sirsnīga un vienmēr ieklausās savos bērnos.

Viņš izdevumam “People” pastāstījis: “Viņi ir kā normāla, aizņemta ģimene, kur bērni skraida apkārt un dažreiz dara visādus nedarbus. Viņi abi vēlas, lai viņu bērni augtu ikdienišķā ģimenē – viņiem abiem tas ir ļoti svarīgi.”

Foto – ekrānuzņēmums

Un attiecībā uz bērnu uzvedību, princim Viljamam un Keitai Midltonei ir tikai viens svarīgs aizliegums – to bērni nedrīkst darīt nekad un nekādos apstākļos!

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment