10 paradumi, kas piemīt tikai pozitīviem cilvēkiem: pārbaudiet sevi

Katrs cilvēks ir īpašs savā veidā. Tomēr daži tiek uzskatīti par pozitīviem cilvēkiem, jo spēj dzīvē ienest tikai patīkamas emocijas. Šādus cilvēkus var atpazīt pēc dažām pazīmēm.

Negaida labas lietas – viņi paši tās rada

“Gaidas”, “iespēja”, “cerēt uz veiksmi” ir pasīva cilvēka vārdi, un tie nekad nav sastopami pozitīva cilvēka vārdu krājumā. Viņi mēdz būt ļoti aktīvi savas dzīves veidošanā. Jo īpaši viņi strādā, lai veiktu izmaiņas apkārtējā pasaulē, lai grūtos brīžos justos labāk, nevis gaida unikālu zvaigžņu kombināciju debesīs.

Viņiem ir viegli šķirties no liekā

Daudzi cilvēki līdz pēdējam cenšas turēties pie savām iecienītākajām idejām, lietām vai pat cilvēkiem, tērējot savu labāko enerģiju un spēku. Pozitīvi cilvēki viegli atsakās no visa liekā un nevajadzīgā, tiklīdz saprot, ka tas traucē viņu dzīvi.

Pagātnei jāpaliek pagātnē

Labām un sliktām atmiņām jāpaliek tieši tur, kur tām ir vieta, – pagātnē. Pozitīvi cilvēki netērē daudz laika, lai ilgotos pēc vecajām labajām dienām, jo viņi ir pārāk aizņemti ar darbu pie savas tagadnes un nākotnes. Negatīvo pagātnes pieredzi neizmanto, lai nožēlotu, bet gan lai analizētu tās iemeslus un izmantotu kā atspēriena punktu labākai nākotnei.

Pateicība ir pozitīva cilvēka otrais vārds

Pozitīvi cilvēki nefokusējas uz šķēršļiem savā ceļā, bet ir gatavi sirsnīgi pateikties Dievam, liktenim, dzīvei par katru sperto soli ceļā. Proti, par katru nodzīvoto dienu, kas ir pilna jaunu notikumu un iespaidu.

Pārbaudi savas zināšanas par Eirovīziju!

Cik labi tu pārzini Eirovīzijas dziesmu konkursu? Noskaidro, atbildot uz jautājumiem! 

1 / 3

Kurā gadā Latvija pirmo reizi piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursā?

2 / 3

Kurš dziedātājs pārstāv Latviju šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursā?

3 / 3

Kurā valstī šogad notiek Eirovīzijas dziesmu konkurss?

Your score is

The average score is 58%

0%

Koncentrējas uz iespējām, nevis ierobežojumiem

Optimistiski noskaņoti cilvēki cenšas saskatīt, ko viņi var izdarīt. Viņi meklē iespējas un risinājumus, nevis kavējas pie tā, kāpēc tas nav iespējams. Pat tad, kad viņiem neizdodas, viņi meklē jaunas iespējas un veic jaunus mēģinājumus, nevis cenšas vainot citus pie pirmās neveiksmes.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment