Zvaigžņu prognoze nedēļai: visām zodiaka zīmēm

Ceturtdiena, 23. maijs

Šodien zvaigznes nosaka uzreiz divas pretējas tendences: no vienas puses, diena liecina par lieliskām iespējām, no otras puses – slinkumu. Darbs var izraisīt apātiju un letarģiju, taču tas būs vieglāks nekā parasti. Ja apstākļi piespiedīs tevi mobilizēties, šodien ir laiks radošiem un netradicionāliem risinājumiem, tāpēc tu vari uzņemties pat visbezcerīgākās lietas.

Mīlestības jomā diena ir tendēta ne tik daudz uz mīlas meklējumiem un pārdzīvojumiem, cik uz omulīgu laika pavadīšanu ar mīļoto cilvēku. Šodien ir diena, kad vārdi nav vajadzīgi: klusums var pateikt daudz vairāk.

Piektdiena, 24. maijs

Šodien zvaigznes ir to pusē, kuri ievēro kārtību, tāpēc, ja tev izdodas nokļūt darbā bez kavēšanās, tu jau esi pusceļā uz panākumiem! Šodien pietiek ievērot pamatnoteikumus, lai viss noritētu labāk nekā parasti. Un otrādi: ja vēlies, lai lietas no sliktākām kļūtu vēl sliktākas, vienkārši nedaudz atliec savu darbību uz vēlāku laiku.

Pretējā gadījumā šī ir loģikas un vēlmes sakārtot lietas diena. Zvaigznes ir tendētas uz pašorganizēšanos, kā arī uz jebkādu pasākumu organizēšanu, plānošanu un lietu sakārtošanu. Dienas laikā tu vari satikties ar veciem draugiem, tikt uzaicināts piedalīties kādā jaunā projektā vai vienkārši tikt uzaicināts uz tikšanos, kas jau ilgu laiku ir atlikta.

Sestdiena, 25. maijs

Šodienas horoskops nav tendēts uz vieglprātību un spēj apveltīt tevi ar lielu neatlaidību. Iespējams, tev nebūs motivācijas uzņemties katru darbu, taču tas, ko tu uzņemsies, tev būs patiešām svarīgs. Izmanto šo dienu, lai noteiktu prioritātes un definētu savu vēlamo mērķi tuvākajā nākotnē, kā arī vismaz soli tuvāk šim mērķim.

Ieklausies savā intuīcijā un sapņos – šodien tie var sniegt tev daudz vērtīgu padomu. Turklāt šī diena ir labvēlīga naudas un piesardzīgu investīciju veikšanai, taču nav piemērota iepirkšanās un tērēšanai – ja reiz sāksi tērēt, šodien būs grūti apstāties.

Svētdiena, 26. maijs

Šodien zvaigznes tevi noskaņo izrādīt apņēmību un enerģiskumu, aizmirstot par diplomātiju. Iespējami konflikti un interešu sadursmes, kas var izcelties pavisam spontāni. Lai visu dienu nepavadītu bezjēdzīgos strīdos, tev vajadzētu izvairīties no jebkādām neskaidrībām komunikācijā ar citiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Eirovīziju!

Cik labi tu pārzini Eirovīzijas dziesmu konkursu? Noskaidro, atbildot uz jautājumiem! 

1 / 3

Kurā gadā Latvija pirmo reizi piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursā?

2 / 3

Kurš dziedātājs pārstāv Latviju šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursā?

3 / 3

Kurā valstī šogad notiek Eirovīzijas dziesmu konkurss?

Your score is

The average score is 58%

0%

Veiksme šodien pavadīs cilvēkus, kuri ir konkrēti un zina, ko vēlas. Šis noteikums attieksies arī uz mīlestību. Diena ir domāta tam, lai iegūtu to, ko vēlies, tāpēc nepalaid garām savu iespēju! Paņem iniciatīvu savās rokās: šodien mīlestība ir kaujas lauks, un uzvarēs apņēmīgākais.

 

 

Leave a Comment