Zodiaka zīmes, kuras visiem besī darbā

Gadās, ka attiecības ar kolēģiem birojā vai darba vietā nav vislabākajā kārtībā, bieži rodas domstarpības un konflikti, un dažreiz šķiet, ka nav iespējams strādāt ar šādiem cilvēkiem.

Astrologi norāda uz 5 zodiaka zīmju pārstāvjiem, kas visbiežāk nomāc kolēģus darbā.

Vērsis

Zvaigznesir sakritušas tā, ka absolūti ikvienu ofisu kaitinās cilvēki, kuri dzimuši zem Vērša zīmes. Lieta ir tāda, ka viņi ir lieli runātāji – viņi vienmēr jums pateiks, kā kaut ko izdarīt un kas jums jāsaka.

Dažreiz Vērsis nemaz nevar savaldīt emocijas un iesaistīsies cīņā ar kolēģiem, lai pierādītu savu lietu. Astrologi atzīmē, ka visbiežāk šīs zīmes pārstāvji maina darbu nevis mazās algas, bet gan izpratnes trūkuma dēļ no savu priekšnieku puses.

Lasi vēl: Guļam ar meitenēm pēcdzemdību palātā… Gaišā dienas laikā palātā ienāk 2 vīrieši un tad tik sākās…

Skorpions

Skorpioni ir sīkmanīgi un pārāk garlaicīgi. Ilgu laiku viņi var kolēģiem atkārtot vienu un to pašu, darba laikā viņi var atraut no darba par labu personīgām lietām un kaitināt komandu ar personīgo viedokli.

Tie, kas dzimuši šajā  zīmē, publiski demonstrēs visu, kas notiek starp kolēģiem. Skorpioni ir ļoti runīgi, taču no viņiem nesaņemsit pozitīvas atsauksmes, bet jāatzīst, ka savu darbu viņi veic efektīvi un centīgi.

Jaunava

Katrā komandā ir cilvēks, kurš pastāvīgi slimo, kavējas un atrod iemeslus priekšlaicīgi aiziet. Astrologi atzīmē, ka, visticamāk, tie ir cilvēki, kas dzimuši zem Jaunavas zīmes. Viņi parasti dzīvo savā darba ritmā, kolēģiem var būt sajūta, ka Jaunavai ir īpašas vēlmes.

Viņi viegli atradīs 100 un 1 attaisnojumus, kāpēc šī vai cita pavēle nav izpildīta, bet pēc tam, kad viņiem draudēs ar atlaišanu, viņi visu darīs ātri un labi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment