Zodiaka zīmes, kuras var augustā saskarties ar finansiālām grūtībām: Kažetas Ahmetžanovas viedoklis

 

Lauvas, šis mēnesis būs notikumu piesātināts. Jums atvērsies jaunas iespējas, bet dažas idejas prasīs ieguldījumus. Esiet izvēlīgi. Netērējiet savu laiku nepārdomāti. Intuīcija liks jums domāt pareizā virzienā.

Zvaigznes jums, protams, negarantē, ka viss ies kā no rokas, bet var rēķināties ar labu kompensāciju par pārciestajiem emocionālajiem un materiālajiem zaudējumiem.

Strēlnieki, jūs var pievilt tie, kuriem jūs vienmēr uzticējāties. Bet tas nav iemesls norobežoties no sabiedrības. Jūs varat pilnībā paļauties uz likteni. Jūs varat ātri izlabot materiālo stāvokli. Jūs gaida neticams laimests!

Lasi vēl: Tas notika vienā acumirklī: aizsaulē devies leģendārs hokejists un talantīgs sportists

Strēlniekam nekas nemēdz būt vieglas naudas, tieši viņi bieži kļūst par darbaholiķiem. Strēlnieks vienmēr grib paveikt vairāk nekā būtu spējīgs un to parasti arī dara.

Bet reizēm viņš atļaujas darbā paslinkot, un to var izskaidrot ar tieksmi pafilozofēt. Tas viņam ļoti labi padodas.  Indivīdam var rasties nepieciešamība atbrīvoties no būtiskas nastas, kas pastāvīgi ir apgrūtinājusi viņa eksistenci un dominējusi pār viņa dzīvi.

 

Leave a Comment