Zodiaka zīmes, kurām jaunais gads nebūs īpaši veiksmīgs. Tomēr viss atkarīgs no tevis paša!

Truša gadā dažādas peripetijas piedzīvos vairākas zodiaka zīmes. 2023.gadā visas zodiaka zīmes ir sagatavojušās izaicinājumiem visās dzīves jomās.

Bet – kuras zodiaka zīmes būs īpaši neveiksmīgas 2023. gadā?

Sarežģīti mērķi jaunajā gadā tiks izvirzīti ātrajiem Dvīņiem un konservatīvajiem Svariem. Šo zīmju pārstāvjiem būs grūti tikt galā ar viņiem sagatavotajiem pārbaudījumiem. Tomēr, ja viņi mēģinās, varēs labot situāciju un saņemt 2023. gada zīmes svētību.

Jums būs vairāk jāstrādā, lai iegūtu to, ko vēlies – astrologi pauž, runājot par šīm zodiaka zīmēm. Svariem un Dvīņiem jaunajā gadā būs jāpārvar dabiskie instinkti – tad rezultāti neliks uz sevi gaidīt.

Dvīņi

Vieglums, ar kādu šie Gaisa stihijas paspārnē dzimušie tuvojas mērķim, Jaunajā gadā izspēlēs nežēlīgu spēli. Pēc horoskopa Trusim nepatīk virspusēja attieksme pret saviem talantiem, tāpēc viņš centīsies panākt, lai Dvīņi beidzot saprastu likteņa dāvāto iespēju vērtību un iemācītos sistemātiski strādāt.

Bieži vien šīs zodiaka zīmes pārstāvji pievēršas daudzām lietām vienlaikus un pēc tam zaudē interesi par to, ko viņi dara. Rezultātā Dvīņi sajūt bezcerību un nemieru. Izvairīšanās no pārpilnīgām emocijām palīdzēs koncentrēties uz vienu uzdevumu. Astroloģija saka, ka labāk ir pabeigt vienu lietu un gūt panākumus, nekā sākt vairākas lietas vienlaikus un nepabeigt nevienu no tām.

Dvīņi vēlas darīt visu uzreiz un nespēj koncentrēties uz svarīgiem mērķiem vai sasniegumiem. Tāpēc viņi lieki tērē enerģiju. Lūk, tava šā gada veiksmes recepte: izvirzi mērķus, koncentrējies uz galvenajiem uzdevumiem un plāno, iesaka zvaigžņu speciālisti.

Lasi vēl: “Sabruks visas smagās važas”: Volodina nosaukusi to laimīgo, kura priekšā dzīve atvērs mīlošas rokas

Šis princips attiecas arī uz attiecībām. Ja Dvīņus ieskauj pielūdzēju pulciņš, tad šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu pašiem izvēlēties vienu no viņiem, jo pretējā gadījumā viņi riskē nonākt neapskaužamā stāvoklī. Kā saka, nevar nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu.

 

Nākošo zodiaka zīmi atradīsi lasot tālāk

Leave a Comment