Zodiaka zīmes, kurām augustā jābūt uzmanīgām, jo gaidāmas ir nepatikšanas

Augusta mēnesī būs ne mazums nelabvēlīgu aspektu no astroloģijas skatupunkta. 3 zodiaka zīmju pārstāvjiem jābūt piesardzīgiem un uzmanīgiem.

Jaunavas, jūs riskējat atrasties sarežģītā situācijā. Jūsu ambīcijas ir ļoti augstas. Bet jums jābūt uzmanīgiem saziņā ar apkārtējiem cilvēkiem. Nav izslēgti konflikti ar mīļoto cilvēku.

Centieties it visā atrast kompromisus. Esiet uzmanīgi tajā, ko sakāt. Iespējams, ka izjuks kāds darījums vai vienošanās. Turklāt var aktivizēties jūsu konkurenti. Jūs riskējat pazaudēt labo reputāciju. Atturieties no tāliem braucieniem.

 

Vēži, šajā periodā galvenās briesmas jums ir saistītas ar konfliktiem. Jūs varat saskarties ar strīdiem mājās un darbā. Saglabājiet mieru.

Sekojiet līdzi savai pašsajūtai. Ļoti svarīgi saglabāt emocionālo līdzsvaru. Iespējamas arī skandālu situācijas. Nenodarbojieties ar investēšanu. Nevadiet kolektīvus projektus.

Lasi vēl: Trīs sieviešu vārdi, kuru īpašniecēm vienmēr veicas privātajā dzīvē – tā nu tas ir!

Ūdensvīri, jūs varat atrasties briesmās. Iespējami paši negaidītākie notikumi. Esiet uzmanīgi attiecībā uz tēriņiem. Tie ir jāplāno. Pastāv risks pēkšņi pazaudēt naudu. Kontrolējiet savu emocionālo stāvokli. Jums ir ieteicams vairāk atpūsties.

 

Leave a Comment